وحید رضایی در گفتوگو با خبرنگار مهر با اشاره به بازی تیم شمس آذر تراکتور تبریز اظهار کرد: طبق قانون بازی باید ۳ بر صفر به نفع شمس آذر باشد.
وی افزود: ما همه همکاری ها را برای برگزاری بازی با تراکتور انجام دادیم و حتی علی رغم اینکه برنامه ما به مشکل بر میخورد اما با تعویق یک روزه بازی موافقت کردیم.
سرمربی تیم فوتبال شمس آذر ادامه داد: عوامل اجرایی بازی و حتی VAR هم حضور داشته و تیم تراکتور در زمین حضور نداشته است و اگر این شرایط بر عکس و برای ما بود در همان زمین بازی حکم را برای ما صادر می کردند.
وی با بیان اینکه کمیته انضباطی هرچه سریعتر حکم را باید به نفع شمس آذر بدهد، اضافه کرد: ۳ امتیاز بازی حق شمس آذر است و باید این حق را به ما بدهند.
رضایی در پایان یادآور شد: تیم شمس آذر و مردم قزوین مردم کوچکی نیستند و فدراسیون و کمیته انضباطی به این تیم و مردم باید احترام بگذارد.


نظر شما