۲۹ دی ۱۴۰۴، ۱۳:۲۲

۱۷ عامل اصلی اغتشاشات در لرستان دستگیر شدند

۱۷ عامل اصلی اغتشاشات در لرستان دستگیر شدند

خرم آباد - مرکز اطلاع رسانی پلیس لرستان اعلام کرد: ۱۷ عامل اصلی اغتشاشات و ناآرامی‌های اخیر در این استان شناسایی و دستگیر شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، از مرکز اطلاع سانی پلیس لرستان سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات انتظامی استان با اشراف و اقدامات اطلاعاتی موفق به شناسائی و دستگیری چهار عامل اصلی اقدامات تروریستی شده که برخی از این افراد با سرویس جاسوسی تروریستی موساد رژیم صهیونیستی و سازمان سیا در ارتباط بوده اند.

همچنین حافظان امنیت در شهرستان بروجرد با همکاری مردم موفق به شناسائی و دستگیری ۹ نفر عامل اقدامات تروریستی و خرابکارانه، آتش سوزی و حمله به مقرهای نظامی شدند، ماموران جان بر کف انتظامی شهرستان چگنی نیز ۲ لیدر و عامل اصلی اغتشاشات را پس از شناسائی در مخفیگاهشان به همراه یک قبضه سلاح و تعداد ۳۷ فشنگ دستگیر کردند.

سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات انتظامی شهرستان دورود هم ۲ عامل اصلی و لیدر اغتشاشات را که تحت تعقیب بودند سحرگاه امروز در یک عملیات ضربتی در مخفیگاهشان بازداشت کرده اند.

در این گزارش آمده است ضمن تقدیر از همکاری، همراهی و حمایت های بی دریغ مردم غیور و با بصیرت لرستان از فرزندانشان در مجموعه انتظامی استان و سایر نیروهای مسلح و امنیتی به استحضار می رساند شناسایی و دستگیری تروریست ها و افراد خود فروخته با شدت و قاطعیت تا آخرین نفر در دستور کار است.

کد خبر 6725094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha