۱ بهمن ۱۴۰۴، ۹:۴۱

تغییرات دما تا پایان هفته در قم کاهشی خواهد بود

تغییرات دما تا پایان هفته در قم کاهشی خواهد بود

قم- کارشناس هواشناسی قم گفت: تغییرات دما برای امروز و فردا پنج‌شنبه کاهشی خواهد بود و در شب دماها در بیشتر مناطق استان به زیر صفر کاهش خواهد یافت.

محمدجواد ترابیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: آسمان امروز قم صاف تا قسمتی ابری و همراه با وزش باد شدید خواهد بود که در برخی نقاط به گردوخاک خواهد انجامید.

کارشناس هواشناسی قم افزود: از اواخر امروز چهارشنبه وقت سرعت وزش باد کاهش خواهد یافت.

وی بیان کرد: تغییرات دما برای امروز و فردا پنج‌شنبه کاهشی خواهد بود و در شب دماها در بیشتر مناطق استان به زیر صفر کاهش خواهد یافت.

وی با بیان اینکه کمینه دمای قم امروز ۲ درجه سانتیگراد زیر صفر و بیشنه آن ۶ درجع سانتیگراد است افزود: مناطق کهک و سلفچگان از سردترین مناطق استان قم هستند.

کارشناس هواشناسی قم همچنین با بیان اینکه بارش دیروز در قم ۱ میلی متر بوده افزود: در برخی مناطق بارش برف و باران تا بیش از ۴ میلی متر نیز رسیده است.

وی گفت: روز پنج‌شنبه آسمان قم صاف تا قسمتی ابری خواهد بود، در برخی ساعات وزش باد انتظار می‌رود و از بعدازظهر کاهش ابر رخ خواهد داد.

ترابیان عنوان کرد: روز جمعه آسمان ابری خواهد بود و در برخی ساعات بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود که از بعدازظهر با کاهش ابر همراه خواهد شد.

کارشناس هواشناسی قم اضافه کرد: روز شنبه آسمان ابری و مه‌آلود خواهد بود و وزش باد ملایم رخ خواهد داد و از اواخر وقت کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر 6726964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha