۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۷:۳۰

دادستان یاسوج: رسیدگی خارج از نوبت به اقدامات اخلال‌گرایانه فتنه اخیر

دادستان یاسوج: رسیدگی خارج از نوبت به اقدامات اخلال‌گرایانه فتنه اخیر

یاسوج-دادستان مرکز استان با هشدار درباره هرگونه تعدی به حقوق عمومی و امنیت ملی، از تشکیل پرونده‌های ویژه و رسیدگی خارج از نوبت به اقدامات اخلال‌گرایانه مرتبط با فتنه اخیر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید وحید موسویان ضمن هشدار به متخلفان، اظهار کرد: دستگاه قضایی استان به عنوان حافظ حقوق عمومی و امنیت ملی، کوچک‌ترین تعدی به حریم آرامش و حقوق مردم را تحمل نخواهد کرد.

وی از تشکیل پرونده‌های ویژه و رسیدگی خارج از نوبت به اقدامات اخلال‌گرایانه مرتبط با فتنه اخیر خبر داد و افزود: با صدور و اجرای سریع احکام قضایی متناسب با جرایم ارتکابی، درس عبرت روشنی به تمامی بدخواهان و عوامل آشوب داده خواهد شد.

دادستان عمومی و انقلاب یاسوج همچنین از زحمات شبانه‌روزی پرسنل نیروی انتظامی، نهادهای امنیتی و بسیحیان که در خط مقدم برقراری نظم و امنیت و حراست از جان و مال مردم ایستاده‌اند، قدردانی کرد و حضور آنان را عامل اصلی مهار آشوب و بازگشت آرامش به جامعه دانست.

کد خبر 6728498

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha