۱۲ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۵۸

بختیاری: اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه تطهیر تروریسم است

بختیاری: اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه تطهیر تروریسم است

رئیس کمیته امداد در بیانیه‌ای اقدام خصمانه اتحادیه اروپا در تروریستی نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رئیس کمیته امداد در بیانیه‌ای اقدام خصمانه اتحادیه اروپا در تروریستی نامیدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

اقدام اخیر اتحادیه اروپا در قرار دادن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست گروه‌های تروریستی، اقدامی غیرقانونی، غیرمسؤولانه و صریحاً دشمنانه است که نه‌تنها با اصول حقوق بین‌الملل و قواعد شناخته‌شده روابط میان دولت‌ها مغایرت دارد، بلکه نشان‌دهنده فاصله عمیق برخی دولت‌های اروپایی از واقعیت‌های میدانی مبارزه با تروریسم در منطقه و جهان است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نهادی برخاسته از متن مردم، حافظ امنیت ملی و پیشگام در مقابله با جریان‌های تروریستی و تکفیری است؛ نهادی که با تقدیم هزاران شهید، نقش تعیین‌کننده‌ای در حفظ ثبات منطقه و حمایت از ملت‌های مظلوم ایفا کرده است. برچسب‌زنی سیاسی به چنین نیرویی، در حقیقت تطهیر تروریسم واقعی و تضعیف امنیت جمعی است.

کمیته امداد امام خمینی (ره) به‌عنوان نهادی مردمی و خدمت‌رسان، این اقدام نابخردانه و مغایر با منافع ملت‌ها را به‌شدت محکوم می‌کند و آن را نشانه‌ای از استانداردهای دوگانه و رفتارهای سیاسی‌کارانه برخی قدرت‌های اروپایی می‌داند. بی‌تردید این‌گونه تصمیمات، خللی در اراده ملت ایران و نیروهای حافظ امنیت کشور ایجاد نخواهد کرد.

امروز بیش از هر زمان دیگر، همبستگی ملی و ایستادگی در برابر فشارهای سیاسی و رسانه‌ای ضرورت دارد. کمیته امداد امام خمینی (ره) ضمن اعلام حمایت همه جانبه از پاسداران سرافراز انقلاب اسلامی، تأکید می‌کند که امنیت، عزت و استقلال ایران اسلامی، خط قرمز ملت بزرگ ایران است و هیچ قدرتی قادر به مخدوش کردن آن نخواهد بود.

کد خبر 6736963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha