۲۰ بهمن ۱۴۰۴، ۱۶:۲۲

عاشورا و انتظار، دو بال پیروزی انقلاب اسلامی؛اجرای ۱۴۰۰ برنامه دهه فجر

عاشورا و انتظار، دو بال پیروزی انقلاب اسلامی؛اجرای ۱۴۰۰ برنامه دهه فجر

گرگان-معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: همزمان با دهه فجر و اعیاد شعبانیه، بیش از ۱۴۰۰ برنامه فرهنگی و تبیینی با محور عاشورا و انتظار در سراسر استان در حال اجرایی است.

خبرگزاری مهر، گروه استان ها: انقلاب شکوهمند اسلامی ایران، نه یک رخداد صرفاً سیاسی، بلکه ثمره تاریخی یک جریان عمیق اعتقادی، فرهنگی و تمدنی است که ریشه در فرهنگ عاشورا و اندیشه انتظار دارد. فرهنگ عاشورا با روحیه ظلم‌ستیزی، استکبارستیزی و ایستادگی در برابر طاغوت، و انتظار سازنده با رویکرد امیدآفرینی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تبعیت از ولایت فقیه، دو رکن اساسی در شکل‌گیری، استمرار و بالندگی انقلاب اسلامی به شمار می‌آیند.

در این منظومه فکری، انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی و تحقق جامعه مهدوی، مسیری است که با مجاهدت، ایثار و خون‌های پاک شهدا قوام یافته و امروز در میدان پیشرفت، مقاومت و اقتدار ملی تداوم دارد. تقارن معنادار ایام ولادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب‌الزمان(عج) با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، فرصتی راهبردی برای بازخوانی هویت انقلابی، تبیین دستاوردها و تقویت گفتمان مقاومت در برابر نظام سلطه و استکبار جهانی فراهم کرده است.

در همین راستا، اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان گلستان با تکیه بر ظرفیت‌های مردمی، تشکل‌های دینی، هیئات مذهبی، نوجوانان و جوانان، برنامه‌ای گسترده و هدفمند را برای دهه فجر و اعیاد شعبانیه تدارک دیده است.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: انقلاب اسلامی ایران، ثمره مجاهدت‌های عالمانه و خون‌های مطهر عاشورایی است و دو آموزه حیاتی «عاشورا و انتظار» از عوامل راهبردی و تعیین‌کننده در پیروزی و استمرار این انقلاب الهی به شمار می‌روند.

وی افزود: عاشورا به‌عنوان الگوی ماندگار مبارزه با طاغوت، ظلم، انحراف و استبداد و انتظار سازنده به‌عنوان مسیر آمادگی برای تحقق ظهور و تبعیت از نائب عام امام زمان(عج)، جامعه اسلامی را در مسیر تعالی، پیشرفت و ساخت امت قوی قرار می‌دهد.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان با اشاره به تقارن مبارک سالروز ولادت حضرت ولی‌عصر(عج) با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در همین راستا، بیش از هزار و۴۰۰ برنامه فرهنگی، اجتماعی، قرآنی و تبیینی با همت تشکل‌های مردمی و خادمی این نهاد انقلابی در سراسر استان گلستان اجرا خواهد شد.

دیلمی از راه‌اندازی محافل تدبری قرآن کریم در منازل و محلات با محوریت امت قوی به‌عنوان یکی از برنامه‌های شاخص نام برد و گفت: فضاسازی محیطی با رویکرد روایت مقاومت و پیشرفت مبتنی بر آیات قرآن کریم در سطح شهرها و محلات استان انجام می‌شود.

اجرای طرح خانه‌های نور با هدف شبکه‌سازی کنشگران مردمی در گلستان

وی برپایی جشن‌های نشاط اجتماعی با رویکرد تبیین دستاوردهای عظیم انقلاب اسلامی، عهد جمعی انقلابی و تقدیر از مدافعان امنیت و اقتدار کشور را از دیگر برنامه‌ها برشمرد و افزود: اجرای طرح «مدرسه انقلاب» شامل نمایشگاه سیر تاریخی شکل‌گیری انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن، به‌ویژه در مدارس صدرا با همکاری آموزش و پرورش برگزار خواهد شد.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان از اجرای طرح خانه‌های نور با هدف شبکه‌سازی کنشگران مردمی در محلات خبر داد و گفت: این طرح با شعار «همه رسانه انقلاب باشیم» در راستای روایت مردمی مقاومت و پیشرفت به‌صورت خانه‌به‌خانه اجرا می‌شود.

دیلمی ادامه داد: برگزاری رویداد «از هویت و همت ایرانی بگو» با محوریت کنشگری نوجوانان و جوانان، پویش «پرچم افتخار و اقتدار» برای آذین‌بندی منازل و محلات، فعالیت قرارگاه راویان پیشرفت نوجوانانه در مدارس با محوریت دختران حاج‌قاسم و پسران نوآوین، از دیگر برنامه‌های دهه فجر است.

وی تولید محتوای رسانه‌ای با رویکرد بازخوانی جنایات استکبار جهانی، منافقین، رژیم جعلی صهیونیستی و خاندان پهلوی را از اولویت‌ها دانست و افزود: اجرای طرح «زندگی با آیه‌ها» در قالب محافل تدبری «سرباز قرآن» از ۱۳ دی‌ماه و همزمان با سالروز شهادت سردار دل‌ها آغاز شده و تا یوم‌الله ۲۲ بهمن ادامه خواهد داشت.

معاون فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی گلستان همچنین به اعزام مبلغین عمومی و تخصصی، برگزاری شب شعر و عصر شعر با عنوان «نسل ظهور، نسل قیام و بصیرت»، نشست‌های نخبگانی ایده‌پردازی با محور مقاومت و تربیت نسل ظهور اشاره کرد.

دیلمی خاطرنشان کرد: اجرای ویژه‌برنامه «چهل چراغ شهدایی» در منازل شهدای مقاومت، پرده‌خوانی و روایتگری مقاومت و پیشرفت، برگزاری طرح «۱۰ شب در ۱۰ مسجد»، گام سوم سفارتخانه مقاومت در مدارس، مسابقات فرهنگی قرآنی، جشن «حماسه حضور تا ظهور» در هیئات مذهبی، عطرافشانی قبور مطهر شهدا، اجرای سرودهای انقلابی نوجوانانه، جشن‌های دهه فجر در مراکز قرآنی، ماشین‌نویسی حماسی و برپایی مواکب و ایستگاه‌های صلواتی از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

وی تأکید کرد: هدف اصلی این برنامه‌ها، تقویت هویت انقلابی، تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی، امیدآفرینی، افزایش مشارکت مردمی و زمینه‌سازی برای تحقق جامعه‌ای در تراز گفتمان انقلاب و تمدن نوین اسلامی است.

کد خبر 6744170

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha