حجتالاسلام والمسلمین علیاصغر گرجی، در گفتوگو با خبرنگار مهر، با تبریک فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، به تبیین جایگاه ویژه راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال پرداخت.
وی اظهار کرد:یک بار دیگر در آستانه عید غدیر انقلاب اسلامی، یعنی بیست و دوم بهمن ماه قرار گرفتهایم. روزی که در طول ۴۷ سال، همواره شاهد خروش انقلابی و حماسهآفرینی این ملت بزرگ بوده است.
وی اظهار کرد: امسال، این عید، ویژگی ممتاز و بینظیری دارد. پس از جنگ سخت ۱۲ روزهای که استکبار جهانی با تمام قوا به میهن اسلامی ما تحمیل کرد و با رحمت الهی و قدرت مردم، مغلوب شد و پس از فتنهای که همان دشمنان شکستخورده برای ایجاد تفرقه میان صفوف ملت به راه انداختند، این حضور شکوهمند مردم در ۲۲ دی ماه بود که مانند ۲۲ بهمنهای تاریخساز، دشمن را به زانو درآورد و کمر فتنه را شکست. حالا در آستانه ۲۲ بهمن، مقام معظم رهبری، نائب امام زمان(عج) و امام امت، با صلابت و قاطعیت، مردم را فراخواندهاند تا با حضوری یکپارچه و آگاهانه، این بار، کمر فتنهگران و سران استکبار جهانی را برای همیشه بشکنند.
وی در پایان تأکید کرد: بنده نیز خاضعانه و خاشعانه، از همه عزیزانم در هر سن و جنسیت و با هر سلیقهای، دعوت میکنم که به عشق ایران، به عشق انقلاب و امام خمینی(ره)، و به عشق امام زمان(عج) در این جشن بینظیر و دشمنشکن انقلاب اسلامی حضور یابند. انشاءالله این حضور پرشور، موجبات خشنودی امام زمان(عج) و نائب برحق ایشان را فراهم کرده و فرعون زمان را از تخت تکبرش به زیر خواهد کشید.


نظر شما