هشدار درباره خطرات امنیتی انتقال تروریست‌ها به عراق

هشدار درباره خطرات امنیتی انتقال تروریست‌ها به عراق

یک کارشناس عراقی نسبت به شرایط امنیتی این کشور در سایه انتقال عناصر تروریست از سوریه هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، حسین الابراهیمی تحلیلگر امور امنیتی عراق تاکید کرد: ترکیه با پذیرش ۱۶۵ تروریست با تابعیت این کشور مخالفت کرد. این اقدام سؤالات زیادی را در خصوص میزان همکاری دیگر کشورها با عراق در خصوص تحویل گرفتن عناصر تروریست مطرح می کند.

وی اضافه کرد: نگرانی هایی در خصوص حضور عناصر تروریست در جامعه بعد از گذراندن دوران محکومیتشان وجود دارد. این مسئله تهدید مستقیمی علیه ثبات عراق به شمار می رود.

الابراهیمی بیان کرد: عراق به همکاری بین المللی در این خصوص و صدور احکام قاطع علیه عناصر تروریست مذکور نیاز دارد تا مانع بازگشت مجدد آنها به اقدامات تروریستی شود.

احمد لعیبی سخنگوی وزارت دادگستری عراق روز گذشته گفت: تعداد کل زندانیان داعشی انتقال یافته از سوریه به عراق ۵۷۰۳ نفر از ۶۱ کشور است که ۴۲۵۳ نفر آنها عرب و ۹۸۳ نفر غیرعرب هستند. تعداد عراقی‌ها ۴۶۷ نفر و تعداد سوری‌ها نیز ۳۵۴۳ نفر است.

کد خبر 6749418

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha