۲۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۴:۰۴

فرماندار دیلم: آمادگی دستگاه‌ها در حوزه پدافند غیرعامل افزایش  یابد

فرماندار دیلم: آمادگی دستگاه‌ها در حوزه پدافند غیرعامل افزایش  یابد

بوشهر- فرماندار دیلم با تاکید بر ضرورت افزیش آمادگی دستگاه‌های اجرایی در حوزه پدافند غیرعامل گفت: ارتقای سطح آمادگی نقش اساسی در پیشگیری و کاهش آثار تهدیدات احتمالی دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل کاظمی ظهر یکشنبه در نشست پدافند غیرعامل گفت: ارتقای سطح آمادگی دستگاه‌های اجرایی و هماهنگی مستمر میان نهادهای مسئول، نقش اساسی در پیشگیری و کاهش آثار تهدیدات احتمالی دارد.

کاظمی با تأکید بر اهمیت پدافند غیرعامل در صیانت از زیرساخت‌های حیاتی و خدمات‌رسان، اظهار کرد: اجرای دقیق دستورالعمل‌ها، بازنگری و به‌روزرسانی برنامه‌های عملیاتی و نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه‌ها باید به‌صورت جدی در دستور کار مدیران قرار گیرد.

وی افزود: شناسایی و احصای نقاط آسیب‌پذیر، اولویت‌بندی اقدامات پیشگیرانه و برگزاری مانورهای دوره‌ای می‌تواند میزان تاب‌آوری شهرستان را در شرایط بحرانی افزایش دهد.

فرماندار دیلم ادامه داد: آموزش‌های تخصصی برای مدیران و کارکنان، فرهنگ‌سازی عمومی و استفاده از ظرفیت‌های مردمی از جمله راهکارهای مؤثر در تحقق اهداف پدافند غیرعامل است.

کاظمی با بیان اینکه آمادگی پیشگیرانه و انسجام بین‌بخشی لازمه مدیریت مطلوب بحران است، تصریح کرد: همه دستگاه‌های اجرایی موظفند ضمن ارائه گزارش‌های منظم از اقدامات انجام‌شده، نسبت به مستندسازی فعالیت‌ها و بهره‌گیری از تجربیات گذشته اهتمام داشته باشند.

در این نشست، اعضای حاضر نیز گزارشی از اقدامات و برنامه‌های حوزه پدافند غیرعامل ارائه کردند و بر تقویت همکاری‌های بین‌دستگاهی برای اجرای مصوبات تأکید شد.

کد خبر 6749632

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha