۲۶ بهمن ۱۴۰۴، ۱۸:۳۳

روبیو: ربایش مادورو بر اساس منافع ملی‌مان بود؛ پیشرفت مذاکرات گرینلند

روبیو: ربایش مادورو بر اساس منافع ملی‌مان بود؛ پیشرفت مذاکرات گرینلند

وزیر خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با برگزاری کنفرانس مطبوعاتی با نخست وزیر اسلواکی، ربودن رئیس جمهور ونزوئلا را «افتخار» دانست و گفت: ربایش مادورو بر اساس منافع ملی‌مان بود!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری الجزیره، مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ با برگزاری کنفرانس مطبوعاتی با روبرت فیکو نخست وزیر اسلواکی در سخنانی ادعا کرد: ما نمی‌خواهیم اروپا به ما وابسته باشد؛ ما می‌خواهیم که شریک آمریکا باشد! نمی‌خواهیم اروپا مطیع ما باشد!

وزیر خارجه آمریکا در این خصوص گفت: ما در مذاکرات گرینلند پیشرفت خوبی داشته‌ایم. دیدار من با وزیر امور خارجه سوریه و فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه(قسد) تاریخی بود.

وی گفت: هیچ تعهدی برای هیچ دولتی از توانایی حفاظت از مردم و کشور خود مهم‌تر به شمار نمی‌آید؛ بنابراین، ما درباره اهمیت توانمندی‌های دفاعی شرکای‌مان در ناتو صحبت می‌کنیم. درخواست از کشورهای عضو ناتو برای قوی‌تر بودن، تهدید نیست، بلکه یعنی ما وقتی به صورت فردی قوی‌تر هستیم، در اتحاد قوی‌تری خواهیم بود!

مارکو روبیو با وقاحت وصف‌ناپذیری از ربایش نیکلاس مادورور رئیس‌جمهور ونزوئلا دفاع و آن را اینگونه توجیه کرد: خیلی از کشورها آنچه را ما در ونزوئلا انجام دادیم دوست نداشتند، خیلی خوب. این کار بر اساس منافع ملی ما بود. خیلی از متحدان نزدیک ما هم این کار را دوست نداشتند. ما به این کارمان افتخار می کنیم.

کد خبر 6749888

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha