پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۷، ۱۳:۴۳

حزب الله لبنان:

اتهامات آمریکا مهر تاییدی بر درستی مخالفتها با سلطه طلبی این کشوراست

اتهامات آمریکا مهر تاییدی بر درستی مخالفتها با سلطه طلبی این کشوراست

حزب الله لبنان در بیانیه ای با بیان اینکه آمریکا حامی اول تروریسم است،اعلام کرد: سیاست آمریکا،فتنه انگیزی و تحریک همپیمانان خود در لبنان علیه مقاومت و نیروهای مخالف است و اتهامات اخیر این کشور،مهر تاییدی بر مواضع مخالفان سلطه طلبی کاخ سفید در لبنان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه السفیر، جنبش حزب الله لبنان در واکنش به بیانیه وزارت امورخارجه آمریکا که این حزب را سازمان تروریستی خواند، در بیانیه ای اعلام کرد : با توجه به اینکه وزارت امورخارجه آمریکا در گزارشی به خود این حق را داده است که ملتها، کشورها و جنبشها را به دو دسته تقسیم کند دسته ای که با سیاستها و طرحهای آن کشور همراه هستند و آنها را میانه رو می خواند و دسته ای که با سیاستهای آن مخالفند و آنان را تروریستی می خواند، می توان به نکات ذیل اشاره کرد:

نکته اول : دولت آمریکا خود حامی اول تروریسم بین الملل است و شمار زیادی از بیگناهان را در جهان به کشتن می دهد و همچنین اولین فروشنده ابزار و تجهیزات کشنده نظامی و شکنجه های خونین است، بنابراین هیچ حقی ندارد که به دیگران گواهی ملی گرایی یا تروریسم بدهد. آمریکا همه ملتها از جمله ملت خود را به پرداخت غرامت در برابر جنگهایی که به راه می اندازد و در برابر سیاستهای خونینش وادار می کند.

درادامه این بیانیه آمده است : هنگامی که آمریکا گروه های معینی را در فهرست تروریستی خود قرار می دهد، این به معنای نشان افتخاری برای انسانهای شریف است و آمریکا و همپیمانانش را در ردیف دشمنان آزادی قرار می دهد.

نکته دوم : صدور چنین گزارشی در حد خود تحریک و حمله آشکار علیه ملتها و گروه های هدف قرارگرفته شده با هدف سرپوش گذاشتن برسیاستهای آشکار و تجاوزکارانه آمریکا از افغانستان تا عراق، سومالی و بقیه نقاط جهان است و همچنین کشتاری را که نظامیان رژیم صهیونیستی با حمایت و سلاح آمریکایی مرتکب می شوند، پوشش می دهد.

نکته سوم : سیاست فتنه انگیزی و درگیری های داخلی درتحریک همپیمانان آمریکا در لبنان علیه مقاومت و نیروهای مخالف که بیشتر جمعیت لبنان را تشکیل می دهند، آشکار و واضح است.

نکته چهارم : این موضعگیری آشکار آمریکا بر درستی اقدام سیاسی مخالفان سلطه طلبی آمریکا صحه می گذارد و آنان را به سوی تعهد بیشتر و دفاع از حقوق ملی شان سوق می دهد.

درعین حال روابط عمومی حزب الله دربیانیه کشتار بی رحمانه اشغالگران آمریکایی درعراق را محکوم کرد.

لازم به ذکر است ؛ وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار گزارشی یکسویه علاوه بر بررسی مسائل مختلف، ادعاهای بی پایه و اساس خود علیه ایران را باز هم بدون ارائه سند و مدرک معتبر در تلاش برای سرپوش گذاشتن بر شکستهای مکرر سیاستهای آمریکا در منطقه و بحران حاد اقتصادی این کشور تکرار کرد.

وزارت امورخارجه آمریکا در گزارش خود که با عنوان " گزارشهای کشوری درباره تروریسم" منتشر کرده، درباره جمهوری اسلامی ایران در تلاش برای مخدوش کردن مواضع اصولی ایران در حمایت از ملتهای تحت اشغالگری و به ویژه پشتیبانی معنوی کشورمان از مبارزات مشروع ملت فلسطین، این حمایتها را به مثابه حمایت از تروریسم ادعایی خود توصیف کرد و مدعی شد : ایران هنوز "فعالترین کشور" کمک کننده به گره های تروریستی است.

در ادامه این گزارش ادعا شده است : ایران در سال گذشته همچنان به عنوان فعالترین و مهمترین کشور کمک کننده به گروه های تروریستی باقی ماند، البته کشورهایی همچون سوریه، کره شمالی، کوبا و سودان نیز هنوز از گروه های تروریستی حمایت می کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا در این گزارش ادعا کرده است : ایران در سال گذشته به حمایتهای خود از حماس، حزب الله لبنان، شبه نظامیان عراق و طالبان در افغانستان ادامه داد. ایران به این گروه ها کمک کرده تا اهدف منطقه ای خود را توسعه دهند، تهران از این گروه ها ی تروریستی به عنوان یک استراتژی پیشگیرانه استفاده می کند.

کد خبر 676125

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha