۹ فروردین ۱۴۰۵، ۱۲:۲۵

افزایش تصادفات و مصدومان نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد

افزایش تصادفات و مصدومان نوروزی در کهگیلویه و بویراحمد

یاسوج-مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های کهگیلویه و بویراحمد از افزایش تعداد تصادفات و مصدومان رانندگی در نوروز ۱۴۰۵ خبر داد.

پرویز غفارفر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از ۲۸ اسفند تا هفتم فروردین، پنج هزار و ۸۲۸ تماس با اورژانس ۱۱۵ برقرار شد که در هزار و ۲۵۸ مورد، آمبولانس به محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: تعداد تصادفات نوروز امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته و از ۲۹۴ مورد به ۳۷۶ مورد رسیده است. در این حوادث ۵۸۷ نفر مصدوم شدند که ۴۸۶ نفر به بیمارستان منتقل شدند و چهار نفر جان خود را از دست دادند.

مدیر مرکز حوادث و فوریت‌های کهگیلویه و بویراحمد همچنین از امدادرسانی اورژانس ۱۱۵ در مواردی چون ۶ مورد مسمومیت با گاز منواکسید کربن، ۴۴ مورد بیماری قلبی، ۱۷ مورد اورژانس زنان و ۲ مورد غرق‌شدگی خبر داد.

کد مطلب 6786241

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha