۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۰:۵۹

استاندار بوشهر: بازسازی و ادامه فعالیت مجتمع‌های پتروشیمی ضروری است

استاندار بوشهر: بازسازی و ادامه فعالیت مجتمع‌های پتروشیمی ضروری است

بوشهر- استاندار بوشهر گفت: بازسازی و ادامه فعالیت مجتمع‌های پتروشیمی برای کشور بسیار مهم است.

به گزارش خبرگزاری مهر، ارسلان زارع با اشاره به مسائل و مشکلات پدید آمده در پی تجاوز دشمن آمریکایی- صهیونی به مجتمع‌های پتروشیمی در شهرستان عسلویه با بیان اینکه، صنایع پتروشیمی استان، ظرفیت ارزشمندی برای کشور به شمار می‌روند اظهار کرد: مجتمع‌های پتروشیمی از ارکان مهم توسعه و اشتغال هستند که بازسازی و ادامه فعالیت این مجتمع‌های پتروشیمی برای استان و کشور مهم و حائز اهمیت است.

استاندار بوشهر با قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در جریان جنگ تحمیلی سوم خاطر نشان کرد: با وجود مشکلات و آسیب‌های جنگ تحمیلی و علیرغم اینکه درآمدهای شرکت‌های زیر مجموعه به حداقل رسید، اما اشتغال مجموعه شرکت‌ها پایدار نگه داشته شده که قابل تحسین است.

زارع تصریح کرد: در راستای تسریع در تامین مواد اولیه مورد نیاز کارخانه‌های تولیدی و کالاهای مصرفی مردم و ضرورت راه‌اندازی پتروشیمی‌ها، از جمله شرکت های ذیل این هلدینگ ، مجموعه برق استان و کشور برنامه‌ریزی و همکاری لازم را برای تامین زیرساخت‌ها به عمل آورده‌اند و این روند تداوم دارد.

کد مطلب 6815769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha