۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۵:۳۴

امام جمعه بندر خمیر: شرایط اقلیمی در تعیین دستمزد کارگران لحاظ شود

امام جمعه بندر خمیر: شرایط اقلیمی در تعیین دستمزد کارگران لحاظ شود

بندرخمیر-امام جمعه خمیر گفت: تعیین دستمزد یکسان برای کارگر در شرایط سخت آب‌وهوایی استان هرمزگان با سایر استان‌ها منطقی نیست و باید شرایط اقلیمی در تعیین دستمزد لحاظ شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین شعیب صالحی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بندرخمیر اظهار داشت: شهرستان خمیر دارای ظرفیت‌های بالایی در حوزه صنایع، معادن، کشاورزی، گردشگری و بنادر است و جامعه کارگری به عنوان بخش بزرگی از جمعیت این شهرستان باید مورد توجه جدی مسئولان قرار گیرد.

وی با اشاره به بازدیدهای خود از واحدهای صنعتی و دیدار با نمایندگان کارگران، افزود: کارگران دو دسته حق دارند؛ یک حقوق خاص که مربوط به کارفرماست و شامل بیمه، حقوق و مزایای شایسته کرامت کارگر می‌شود و یک حقوق عامه که مسئولان بالادستی باید برای آن تدبیر لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام صالحی با نقد نظام فعلی تعیین دستمزد، تصریح کرد: قانون فعلی در تعیین دستمزدها دارای نقص اساسی است؛ مبلغی که به عنوان دستمزد اعلام می‌شود، اقلیم‌های مختلف کشور را در نظر نمی‌گیرد. کارگری که در کوره‌های ۵۰ تا ۶۰ درجه استان هرمزگان تلاش می‌کند با کارگری که در استان معتدل‌تری فعالیت دارد، نباید دستمزد یکسانی دریافت کند.

امام جمعه بندر خمیر خواستار لحاظ شدن شرایط سخت اقلیمی استان هرمزگان در نظام تعیین دستمزد شد و تأکید کرد: از مسئولان شهرستان نیز انتظار می‌رود در واگذاری مسکن به جامعه کارگری با تشکیل بسیج کارگری و پیگیری جدی، همت ویژه‌ای داشته باشند.

وی با اشاره به جایگاه رفیع کار در اسلام، خاطرنشان کرد: در فرهنگ دینی ما، کار و تلاش برای روزی حلال، جزو ۱۰ جز عبادت ثبت شده است. امام صادق (ع) و پیغمبر اکرم (ص) دست کارگر را می‌بوسیدند و خود پیامبر نیز گاهی کارگری می‌کرد. اسلام با انسان راکد، بی‌انگیزه و کسی که خود را در توهمات حبس کند، مخالف است.

امام جمعه بندر خمیر با گرامیداشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم (۱۲ اردیبهشت)، گفت: شهید مطهری به فرموده امام راحل، «عالم زمان، فیلسوف زمان و اسلام‌شناس برجسته تاریخ» بود؛ شخصیتی که دشمنان ایران اسلامی، زودتر از دوستان اثرگذاری او را شناختند. امروز پس از نیم قرن، کتب و اندیشه‌های ایشان همچنان در دانشگاه‌ها و حوزه‌های پژوهشی مرجع است.

وی افزود: در جنگ ادراکی و شستوشوی مغزی دشمن علیه نسل جوان، ما نیازمند گفتمان شهید مطهری، یعنی اسلام ناب متکی بر قرآن و معارف اهل بیت (ع) هستیم. رسالت جهاد تبیین بر دوش همه ماست؛ حتی در محیط خانه.

حجت‌الاسلام صالحی در بخش دیگری از خطبه‌ها با اشاره به بیانیه اخیر مقام معظم رهبری در خصوص مدیریت بر تنگه هرمز و خلیج فارس، اظهار داشت: معظم‌له فرمودند امروز برای سلاطین و حاکمان کشورها نیز ثابت شده که حضور آمریکا مهمترین عامل ناامنی منطقه است. برآیند این کلام، اخراج کامل آمریکا از منطقه است؛ نه یک خیال و آرزوی دور، بلکه امری محقق‌شدنی.

وی تصریح کرد: رهبر عزیزمان تأکید کردند که ایران اسلامی با شکر عملی نعمت، مدیریت بر تنگه هرمز و خلیج فارس را ایمن خواهد کرد و بساط سوءاستفاده دشمن متخاصم را از این آبراه برخواهد چید. این پیام روشنی برای دشمن و نیز برای سازش‌کاران داخلی است.

امام جمعه بندر خمیر با اشاره به حضور حماسی مردم در مراسم ۶۰ و اندی شب قدر و اجتماعات اخیر، گفت: مردم به ولی زمان خود پیام دادند که پای کار انقلاب اسلامی تا رسیدن به قله رفیعی که امام شهید وعده داد (و آن قله مهدویت است) خواهند ماند. ملت از تاریخ خود درس گرفته و می‌داند که اگر صحنه را خالی کند، علی (ع) تنها می‌ماند و عاشورایی دیگر رقم خواهد خورد.

وی در پایان افزود: امروز بیش از ۳۰ میلیون جانفدا از این ملت، پیام ایستادگی را به عالم صادر کردند. راهپیمایی‌ها و حضور مردم، عرصه را بر سازش‌کاران تنگ‌تر خواهد کرد.

کد مطلب 6816769

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha