۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۱۳:۳۰

حضور سرزده استاندار آذربایجان شرقی در منزل معلم دوران دبیرستان خود

حضور سرزده استاندار آذربایجان شرقی در منزل معلم دوران دبیرستان خود

تبریز- همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم، استاندار آذربایجان شرقی با حضور سرزده در منزل دکتر محمدباقر جعفری، معلم دوران دبیرستان خود، با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام سرمست روز جمعه در این دیدار صمیمانه در فضایی آکنده از صمیمیت، احترام و خاطره با قدردانی از نقش معلمان در تربیت نسل‌ های مختلف، اظهار داشت: معلمان، پایه ‌گذاران توسعه، آگاهی و پیشرفت جامعه هستند و هر موفقیتی در عرصه‌های مختلف، ریشه در تلاش و دلسوزی آنان دارد.

وی با اشاره به خاطرات دوران تحصیل خود، از دکتر جعفری به عنوان یکی از معلمان تأثیر گذار زندگی‌اش یاد کرد و گفت: بخش مهمی از آنچه امروز در مسیر خدمت آموخته‌ایم، حاصل آموزش، اخلاق و نگاه مسئولانه معلمان فرهیخته‌ای است که با عشق و تعهد به تعلیم و تربیت پرداختند.

استاندار آذربایجان شرقی همچنین تکریم معلمان را وظیفه ‌ای فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: جامعه‌ ای که جایگاه معلم را ارج بنهد، مسیر تعالی و پیشرفت را با اطمینان بیشتری طی خواهد کرد.

در این دیدار، محمدباقر جعفری معلم دوران دبیرستان دکتر سرمست، با اظهار خوشحالی از حضور سرزده استاندار، برای موفقیت مدیریت دولت در استان دعای خیر کرد.

کد مطلب 6823574

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha