۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵، ۹:۲۳

هوای شهرکرد و بروجن در وضعیت ناسالم قرار گرفت

هوای شهرکرد و بروجن در وضعیت ناسالم قرار گرفت

شهرکرد-مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: بر اساس اندازه‌گیری‌های انجام‌شده، کیفیت هوا در دو شهر شهرکرد و بروجن در وضعیت ناسالم قرار دارد.

محسن کریمی، مدیرکل حفاظت محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به آخرین داده‌های ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا در استان اظهار کرد: بر اساس اندازه‌گیری‌های انجام‌شده در ساعت ۸ صبح امروز ۲۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، کیفیت هوا در دو شهر شهرکرد و بروجن در وضعیت ناسالم قرار دارد.

وی با بیان اینکه شاخص کیفیت هوا در شهرکرد به عدد ۱۵۷ رسیده است، افزود: غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون در این شهر ۷۶ میکروگرم بر مترمکعب و ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون ۱۱۳ میکروگرم بر مترمکعب اندازه‌گیری شده است.

کریمی وضعیت بروجن را نیز نگران‌کننده توصیف کرد و گفت: در بروجن شاخص کیفیت هوا عدد ۱۹۳ را نشان می‌دهد که بیانگر شرایط ناسالم برای همه گروه‌هاست. غلظت ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون ۱۳۹ میکروگرم بر مترمکعب و ذرات معلق کمتر از ۱۰ میکرون ۲۷۰ میکروگرم بر مترمکعب ثبت شده است.

مدیرکل محیط‌زیست استان با تأکید بر اینکه «حد استاندارد شاخص کیفیت هوا عدد ۱۰۰ است»، خاطرنشان کرد: افزایش غلظت آلاینده‌ها می‌تواند برای گروه‌های حساس و حتی عموم مردم مخاطره‌آمیز باشد. از شهروندان درخواست می‌کنیم تا حد امکان از تردد غیرضروری در فضای باز خودداری کنند.

کد مطلب 6834380

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha