۲۶ تیر ۱۴۰۵، ۹:۲۲

آزمون کارشناسی ارشد با حضور ۵ هزار داوطلب در ایلام برگزار شد

آزمون کارشناسی ارشد با حضور ۵ هزار داوطلب در ایلام برگزار شد

ایلام - نماینده سازمان سنجش در استان ایلام از برگزاری آزمون کارشناسی ارشد با حضور بیش از ۵ هزار داوطلب در سطح استان خبر داد و گفت: نتایج نهایی این آزمون نیمه اول مهرماه اعلام می‌شود.

محمد سلیمانی بیگی در گفتگو با خبرنگار مهر اشاره به برگزاری آزمون کنکور کارشناسی ارشد، اظهار داشت: این آزمون از دیروز در سطح استان آغاز شده و حدود ۵ هزار نفر در آن شرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه نزدیک به ۴ هزار نفر از داوطلبان در دانشگاه ایلام آزمون می‌دهند، افزود: از این تعداد، حدود یک هزار و ۲۰۰ نفر آقا و مابقی خانم هستند و نتایج نهایی این آزمون نیمه اول مهرماه اعلام خواهد شد.

نماینده سازمان سنجش در ایلام تصریح کرد: تمامی تمهیدات لازم برای برگزاری استاندارد و بدون دغدغه این آزمون در حوزه‌های امتحانی اندیشیده شده است و از داوطلبان خواست که با رعایت دقیق ضوابط، در این آزمون شرکت کنند.

کد مطلب 6890266

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha