۱۴ مهر ۱۴۰۵، ۱۱:۲۰

لزوم دیپلماسی زیست‌محیطی برای حل معضل گرد و غبار

لزوم دیپلماسی زیست‌محیطی برای حل معضل گرد و غبار

ایلام- نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی بر لزوم دیپلماسی زیست‌محیطی برای حل معضل گرد و غبار تاکید کرد.

‍ به گزارش خبرنگار مهر، سارا فلاحی صبح سه شنبه در جلسه شورای اداری استان ایلام با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، ریزگردها را یکی از معضلات اساسی استان عنوان کرد و گفت: بیش از ۹۵ درصد ریزگردهای واردشده به ایلام منشأ خارجی دارند و لازم است دیپلماسی جدی با کشورهای همسایه برای مقابله با این پدیده دنبال شود.

وی افزود: ریزگردها علاوه بر تهدید سلامت مردم و افزایش بیماری‌های قلبی و تنفسی، جنگل‌های بلوط استان را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهند و موجب خشکی و تضعیف این درختان و افزایش آسیب‌پذیری آنها در برابر آفات می‌شوند.

فلاحی فرسایش خاک، پسماند، فاضلاب و پسماندهای پزشکی را از دیگر چالش‌های محیط زیستی استان دانست و بر تقویت زیرساخت‌های مدیریت پسماند، حمایت از محیط‌بانان و تأمین تجهیزات مورد نیاز محیط زیست تأکید کرد.

کد مطلب 6969468

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha