پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۰۸

مدیرعامل سازمان انتقال خون:

ایران به لحاظ انتقال خون در ردیف کشورهای توسعه یافته است

ایران به لحاظ انتقال خون در ردیف کشورهای توسعه یافته است

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران، با اشاره به اجرای طرح بیمه محصولات خونی که از سال گذشته آغاز شده است، افزود: تا کنون یک مورد هم از این بیمه استفاده نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسن ابوالقاسمی در مراسم افتتاح واحد اهدای خون ایستگاه مترو امام خمینی (ره)، به راه اندازی سیستم اتوماسیون از دو سال گذشته در سیستم انتقال خون ایران اشاره کرد و افزود: در حال حاضر بهترین کیت‌ های تشخیصی در انتقال خون به مصرف می ‌رسد و مردم دریافت کننده خون با بالاترین ضریب سلامت هستند.

وی با اشاره به ارائه بهترین سرویس دهی انتقال خون رایگان در مناطق مرزی و محروم کشور همچون سیستان و بلوچستان، اظهارداشت: این در حالی است که هم اکنون برای هر خون اهدایی 60 هزار تومان هزینه می ‌شود.

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران تصریح کرد: این سازمان خدمات رایگان یکسانی را برای افراد فقیر و غنی و مراکز درمانی خصوصی و دولتی ارائه می ‌کند.

وی با بیان اینکه کیت مصرفی در تهران تفاوتی با کیت مصرفی در خوزستان ندارد، گفت: خدمات انتقال خون ایران در محیط ضعیف نمی ‌شود و دورافتاده ترین نقاط کشور خدمات استاندارد خون را به طور رایگان دریافت می‌کنند.

مدیرعامل انتقال خون ایران با تاکید بر اهمیت در دسترس بودن مناطق خونگیری در ادامه یادآور شد: به رغم انتظار بانوان استانهای محرومی چون کردستان، ایلام و لرستان به ترتیب بالاترین میزان اهدای خون در میان بانوان کشور را داشتند که با معادلات ما سازگار نیست.

ابوالقاسمی از برنامه ‌های اصلی سازمان انتقال خون را برپایی مراکز خونگیری در مناطقی با بهترین خون به لحاظ شاخص ویروسی برشمرد و هدف از راه اندازی واحد اهدای خون در ایستگاههای مترو که همکاری شهرداری تهران صورت گرفته را، حفظ آمادگی در برابر حوادث غیرمترقبه دانست.

وی با عنوان این مطلب که استان تهران تامین کننده 25 درصد از خون مورد نیاز کل کشور است، ادامه داد: حفظ و ارتقای شاخص اهدا و استمرار خون دهی از اهداف سازمان انتقال خون است.

ابوالقاسمی با بیان اینکه در اهدای خون کشور سالیانه یک میلیون نفر از پیوند عضو بهره مند می‌ شوند، افزود: خدمات این بخش سلامت در ایران کاملا رایگان است.

وی، شاخص اهدای خون را در خاورمیانه و آسیا 25 در یک هزار نفر جمعیت عنوان کرد و را ایران جزو چهار کشور نخست در این زمینه دانست. 

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران ادامه داد: به اذعان بسیاری از کارشناسان جهانی ایران به لحاظ انتقال خون نه در حد کشورهای در حال توسعه بلکه در ردیف کشورهای توسعه یافته قرار دارد.

کد خبر 705590

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha