۱۶ تیر ۱۳۸۷، ۱۶:۲۵

عدم شفافیت قوانین از مشکلات مجلس با دولت و قوه قضاییه است

مشهد - خبرگزاری مهر: نماینده مردم نیشابور در مجلس هشتم گفت: بسیاری از مشکلات مجلس با دولت و قوه قضائیه به دلیل عدم شفافیت قوانین است.

به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، حجت‌الاسلام سید علی حسینی بعد از ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان افزود: مهمترین مسئله مجلس هشتم که باید در آن کارشناسی دقیق صورت گیرد، توجه به قانون‌گذاری است.

حسینی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات مجلس با دولت و قوه قضائیه به دلیل عدم شفافیت قوانین است، اظهار داشت: مثلا قوانینی وجود دارد که مدت زیادی از تصویب آن می گذرد با این وجود تبصره‌های متعددی هر روز به آن اضافه شده است که این عمل آن قانون را غیر شفاف می کند.

وی با بیان اینکه یکی دیگر از بایدهای مجلس هشتم عدم دخالت نمایندگان در عرصه اجرایی است، اظهار داشت: طبق قانون باید اجرا در دست قوه مجریه و دولت باشد، اما گاهی دیده می‌شود نمایندگان خارج از دستور کار مجلس در امور دستگاه‌های اجرایی وارد می‌شوند.

نماینده مردم نیشابور در مجلس افزود: برخی مواقع دیده می شود برخی از نمایندگان مجلس در عزل و نصب مدیران شهرستان دخالت می کنند.

وی گفت: از اولویت‌های مجلس مهار تورم و گرانی ، مسئله اشتغال‌زایی و جلوگیری از بیکاری و اتخاذ تمهیدات لازم از سوی مجلس و دولت برای مقابله با پدیده خشکسالی در سال جاری است.

وی در پایان با اشاره به اهمیت توجه مجلس به اقشار آسیب پذیر خاطر نشان کرد: با توجه به خشکسالی که امسال در بیشتر نقاط کشور شاهد آن هستیم، توجه به این موضوع نیز مساله مهم دیگری است که باید در کوتاه مدت انجام شود.

 

کد خبر 711751

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha