به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، به گفته شاهدان، نظامیان رژیم صهیونیستی پس از این یورش، اسناد، اموال و دارایی های این شرکت را به سرقت بردند.
نظامیان صهیونیست، یادداشتهایی را توزیع کردند که در آنها دستور داده شده بود یک مرکز تجاری که دهها مغازه را در کرانه باختری در بر دارد از تاریخ 15 آگوست بسته شود.
نظامیان رژیم اسرائیل هشدار دادند تاجرانی که پس از این تاریخ امکان تجاری خود را بازگشایی کنند؛ به مدت پنج سال زندانی خواهند شد.
از سوی دیگر ارتش اسرائیل صبح امروز به دفاتر شهرداری البیره در کرانه باختری و نیز شماری از انجمنهای خیریه در این منطقه یورش برده و اسناد و رایانه های آن را به سرقت بردند.
لازم به ذکر است روزنامه عبری هاآرتص اخیرا اعلام کرده بود: اسرائیل با بستن انجمنهای وابسته به جنبش حماس حملات خود بر ضد زیرساختهای غیر نظامی حماس را شدت خواهد بخشید.
رژیم صهیونیستی تاکنون به بهانه های مختلف انجمنهای خیریه وابسته به حماس که مسئولیت رسیدگی به ایتام، فقرا و خانواده های اسرا و شهدای فلسطینی را بر عهده دارد، بسته است.
نظر شما