به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هلت دی نیوز، افرادی که در برنامه غذایی خود بیشتز از ماهی استفاده می کنند به طور قابل ملاحظه ای کمتر در معرض انواع بیماریهای قلبی و عروقی و همچنین گرفتگی عروق که امروز معضل بسیاری از جوامع شده قرار می گیرند.
محققان بر روی 868 نفر مطالعه کرده اند و نتیجه اینکه افرادی که در نزدیکی دریا زندگی می کنند و بیشتر از ماهی استفاده می کنند در مقایسه با افرادی که غذاهای غربی و شامل گوشت قرمز از برنامه های غذایی آنها به شمار می رود دارای قلب و دستگاه گردش خونی سالمتری هستند.
علت این امر نیز در وجود اسیدهای چرب امگا 3 فراوان در ماهی است که این اسیدهای چرب موجب انعطاف پذیری بیشتر رگها و جلوگیری از بروز هر گونه پلاک در مسیر جریان خون می شود.
در حال حاضر ژاپن بالاترین میزان مصرف ماهی در جهان را به خود اختصاص داده و از این رو کمترین میزان بیماریهای قلبی و عروقی در میان افراد این کشور مشاهده می شود.
در حال حاضر بیماریهای قلبی یکی از عوامل اصلی در مرگ و میر افراد در جهان را به خود اختصاص داده و مصرف روزانه 3/1 گرم امگا 3 موجود در ماهی می تواند مانع از بروز مرگ و میرهای بسیاری شود.
نظر شما