پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ مرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۳۵

آیت الله حائری:

توافقنامه امنیتی عراق با آمریکا برای هیچ کس الزام آور نیست

توافقنامه امنیتی عراق با آمریکا برای هیچ کس الزام آور نیست

آیت الله سید کاظم حسینی حائری با صدور بیانیه ای ضمن اعلام مخالفت مجدد خود با توافقنامه امنیتی بین بغداد و واشنگتن تاکید کرد : این توافقنامه برای هیچ کس الزام آور نیست.

به گزارش خبرگزاری مهربه نقل از خبرگزاری اصوات العراق، " سید کاظم حسینی حائری " دربیانیه ای با اعلام مخالفت مجدد خود با توافقنامه امنیتی طولانی مدت بین بغداد و واشنگتن که در حال حاضر مذاکرات دوطرف در این زمینه درحال انجام است، گفت : اشغالگران عراق می خواهند با این توافقنامه بر حضور غیر قانونی خود در عراق سرپوش نهند، تا به این ترتیب به سرقت ثروت های عراق ادامه دهند.

وی تصریح کرد : این توافقنامه هرگز برای هیچ کس الزام آور نخواهد بود.

در این بیانیه که روزگذشته صادر شد، آمده است: آمریکایی ها می خواهند دولت عراق را به موافقت با این توافقنامه درمقابل احتمال خروج عراق از بند هفت منشور سازمان ملل متحد خارج سازند قرار دهند تا به این ترتیب عراق کاملا استقلال و ثروت های خود را از دست بدهد و حال و آینده خود را در مسیر وزش باد قرار دهند به گونه ای که دیگر نه قدرتی برای این کشور و نه حاکمیتی  باقی می ماند.

وی درادامه تاکید کرد : این توافقنامه که دولت عراق مجبور به موافقت با آن می شود، همه بندهای آن حقارت و عاری بر پیشنهادی عراق تا بی نهایت باقی می گذارد.

درپایان آیت الله حائری تاکید کرد : حوزه علمیه عراق بسیار زیرکتر از آن است که این توافقنامه را به رسمیت بشناسد.

این درحالی است که روزنامه الصباح به نقل از منابع آگاه روزگذشته خبر داد: توافقنامه امنیتی تقریبا آماده است و توافق بر سر نود درصد از بندهای آن حاصل شده است.

نوری المالکی نخست وزیرعراق و"جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا ماه نوامبرسال2007 پایه و اساس توافقنامه همکاری و دوستی طولانی مدت بین دو کشور را که شامل سه محور سیاسی، اقتصادی و امنیتی می شود، به امضا رساندند.

مراجع دینی، مردم و بیشتر گروههای سیاسی و نمایندگان ملت عراق با امضای توافقنامه امنیتی با آمریکا مخالف هستند. این توافقنامه که هم اکنون گفتگوهای محرمانه درباره آن در جریان است به آمریکاییها حقوق کنسولی (معروف به کاپیتولاسیون) می دهد و زمینه احداث پایگاههای نظامی دائمی را برای آنها فراهم می کند.

کد خبر 730206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha