به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی نت ایندیا، "آنیل کوما بایراجی" و "شرنیک جین" از پیروان آیین هندو در منطقه "شاجیپور" در ایالت" مادیاپرداش" طی چهار سال گذشته در طول ماه مبارک رمضان روزه دار بوده و این امر را امسال نیز پیگیری کرده اند.
در این میان" ویندرا آناند" و برخی دیگر از جوانان هندو نیز به عنوان ملحق شدن به بخشی از این نماد همبستگی سه روز اول ماه مبارک رمضان را روزه دار بودند.
آنیل که در بخش کشاورزی فعالیت میکند و پیرو آیین هندو است، روزه را راهی برای آموزش صبر، استقامت و تأدیب نفس توصیف کرد که طی آن نیایش به درگاه خداوند از اهمیت بالایی برخوردار است.
قاضی محسنین الله از مسلمانان این ایالت این تلاش را راهی برای تقویت نظم اجتماعی دانست.
وی گفت: احترام گذاشتن به ادیان بخشی از فرهنگ هندوستان است و ماه رمضان فرصت توسعه ارزشهای انسانی چون برادری و عشق را برای ما به همراه داشته است.
هندوها معمولاً در روزهای ماه جدید و جشنهایی مانند شیوراترای، دارگا پوجا، و ساراسواتیپوجا روزه می گیرند. نحوه روزه داری در آیین هندو بستگی به خود فرد دارد. ممکن است روزه، امتناع از خوردن و آشامیدن هر نوع غذا یا نوشیدنی برای مدت 24 ساعت باشد، اما بیشتر شامل نخوردن غذاهای جامد است و نوشیدن مقداری آب یا شیر مجاز است.
هدف از این روزه، افزایش تمرکز در مراقبه یا عبادت برای تطهیر درون است.
پیروان آیین هندو در این منطقه در ماه مبارک رمضان این روزه داری نمادین را مطابق دستورات اسلام به جا می آورند.
نظر شما