پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ شهریور ۱۳۸۷، ۱۲:۵۴

متکی در پاسخ به مهر :

بسیاری از ابهامات آژانس رفع شده است/ ادامه گفتگوهای سولانا و جلیلی

بسیاری از ابهامات آژانس رفع شده است/ ادامه گفتگوهای سولانا و جلیلی

وزیر امور خارجه درآستانه انتشار گزارش البرادعی از رفع بسیاری از ابهامات آژانس بین المللی انرژی اتمی پیرامون فعالیتهای صلح آمیز هسته ای کشورمان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، منوچهر متکی  که ظهر امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر، درباره انتظار تهران از گزارش آتی محمد البرادعی پیرامون فعالیت های هسته ای کشورمان سخن می گفت، افزود: همکاری های ما با آژانس طی سال های گذشته و به ویژه یک سال اخیر به صورت صمیمانه، جدی و در چارچوب نظارت آژانس ادامه داشته است.

متکی با اشاره به همکاری های گسترده و فشرده کشورمان با آژانس بین المللی انرژی اتمی در چارچوب مدالیته مورد تفاهم دو طرف ادامه داد: موج همکاری های ما در روند اجرای مدالیته که مورد توافق دو طرف قرار داشت همچنان ادامه یافت و امروز آژانس در همین چارچوب پاسخ بسیاری از ابهامات القائی برخی طرف های خارجی را دریافت کرده است.

وزیر خارجه کشورمان از تداوم همکاری های ایران و آژانس خبر داد ویادآور شد: ما همچنان ادامه این همکاری ها را در دستور کارمان خواهیم داشت البته در چند ماه گذشته نیز برخی عناصر آژانس تحت فشارهای خاصی قرار گرفته و به ویژه پس از پایان همکاری های دو طرف در چارچوب مدالیته، آمریکایی ها مباحثی خارج از چارچوب را درباره فعالیت های صلح آمیز ایران مطرح نمودند.

وی با بیان اینکه تهران هنوز از جزئیات گزارش محمد البرادعی که قرار است فردا منتشر شود ، اطلاع دقیق ندارد، گفت: هر چند که ما در این خصوص اطلاع دقیق نداریم اما کار و همکاریمان را با آژانس در چارچوب سابق و در مسیر طبیعی خود ادامه می دهیم.

متکی هر گونه اظهار نظر پیرامون گزارش البرادعی را به زمان پس از انتشار این گزارش موکول کرد.

وزیر خارجه در ادامه درباره اخبار منتشر شده مبنی بر دعوت مهدی صفری معاون وزیر خارجه از وزیر خارجه انگلیس برای سفر به تهران اظهار داشت: بحث دعوت از وزرای خارجه موضوعی روتین است که معمولا در چارچوب سفرهای هیئت های مختلف صورت می گیرد.

وی بدون اشاره به جزئیات این دعوت افزود: به هرحال عملیاتی شدن این قبیل دعوت ها به هماهنگی های دیپلماتیک بستگی دارد.

متکی در پاسخ به سئوالی دیگر از تداوم تماس خاویر سولانا و سعید جلیلی در خصوص مسئله هسته ای کشورمان خبر داد و اظهار داشت: جلیلی و سولانا همچنان در تماس هستند و علاوه بر این معاونان آنها با هم ارتباط دارند و مباحث در چارچوبی سازنده از سوی دو طرف پیگیری می شود و طبعا اگر نتایجی از این گفتگوها حاصل شود به اطلاع عموم خواهد رسید.

کد خبر 749253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha