پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۱۱

کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو در دانشگاه تبریز گشایش یافت

کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو در دانشگاه تبریز گشایش یافت

تبریز - خبرگزاری مهر : دومین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو با حضور دکتر صادق واعظ زاده معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در مجتمع پتروشیمی تبریز گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، دبیر دومین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو صبح امروز در آیین گشایش این کنگره گفت: در این کنگره 674 مقاله از سوی پژوهشگران داخلی و خارجی شامل 143 مقاله به صورت سخنرانی و 540 عنوان مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

عبدالرضا میرمحسنی یادآور شد: یک هزار و 200 مقاله به دبیرخانه کنگره ارسال شده بود که در نهایت 674 مقاله از سوی هیئت داوران پذیرفته شد.

وی عنوان کرد: از این تعداد مقاله ارسالی 23 مقاله از پژوهشگران 13 کشور خارجی از جمله دانمارک، اسپانیا، آمریکا، روسیه، استرالیا، مالزی، کره جنوبی، کانادا، چین، جمهوری آذربایجان، ایتالیا، انگلستان و ارمنستان است.

میرمحسنی در ادامه با اشاره به محورهای عمده مقالات پذیرفته شده شده افزود: نانوفناوری زیستی، مواد نانو ساختار، نانوکامپوزیت‌ها، نانوالکترونیک و نانومکانیک، نانو در پزشکی، نانوحسگرها و نانوحسگرهای زیستی، نانوفتونیک، نانومغناطیس، ساخت و تعیین خواص در مقیاس نانو، محاسبات، شبیه‌سازی، طراحی و مدل‌سازی در زمینه نانو، نانوفناوری سبز، تجاری‌سازی تحقیقات در زمینه نانو و نقش پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد از جمله محورهای اصلی مقالات پذیرفته شده است .

به گفته وی، در پایان کنگره، مقالات برگزیده پس از داوری، امکان چاپ در مجلات معتبر تخصصی فراهم خواهد شد.

دبیر دومین کنگره بین المللی علوم و فناوری نانو برگزاری نمایشگاهی از توانمندی‌های شرکت‌ها، کارخانجات و موسسات فعال در زمینه نانو و برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه نانو را از برنامه‌های جنبی این کنگره اعلام کرد.

در این کنگره علاوه بر دکتر صادق واعظ زاده معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری، متخصصانی چون شریعتی نیاسر رئیس انجمن نانوفناوری ایران و پروفسور Geckeler از کشور آلمان و پروفسور Kuznetsov نیز سخنرانی خواهند کرد.

دومین کنگره بین‌المللی علوم و فناوری نانو به میزبانی دانشگاه تبریز و با مشارکت انجمن نانو فناوری ایران از امروز به مدت دو روز در تبریز برگزار می‌شود.

کد خبر 772834

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha