پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۲ آبان ۱۳۸۷، ۱۱:۱۳

راه اندازی جشنواره مستقل فیلم کوتاه در کردستان ضروری است

سنندج - خبرگزاری مهر: مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان راه اندازی جشنواره مستقل فیلم کوتاه در این استان را ضروری دانست.

به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، منصور ایمانی شب گذشته در جریان دیدار جمعی از هنرمندان و فیلم سازان با استاندار کردستان اظهار داشت: هم اکنون راه اندازی جشنواره ای مستقل در حوزه فیلم کوتاه در استان کردستان ضروری و لازم است.

وی ادامه داد: کردستان در طول پنج سال گذشته جهشی قابل توجه در تولید فیلم کوتاه داشته به گونه ای که امروزه هنرمندان جوان این استان در جشنواره های ملی و بین المللی رتبه های برتر را به خود اختصاص می دهند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان عنوان کرد: برای توسعه و پیشرفت تولید فیلم کوتاه در استان هماهنگی و تعامل کلیه دستگاه های مرتبط با هنرمندان جوان مورد تاکید است که امیدواریم همه مسئولان بخش های فرهنگی استان برای همکاری و حمایت از هنرمندان جوان اقدام نمایند.

ایمانی با اشاره به کمک های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به انجمن سینمای جوان دفتر سنندج بیان داشت: در سال 81 تنها 40 میلیون ریال از طرف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان به این انجمن کمک شده که این رقم در سال 86 به 140 میلیون ریال افزایش یافته است.

وی تولید آثار فاخز و مبتنی بر ارزش های اسلامی در انجمن سینمای جوان دفتر سنندج را یادآور شد و افزود: یکی از اهداف هنرمندان حوزه تولید فیلم کوتاه در استان باید نشان دادن فرهنگ غنی و توانمندی های این استان باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان در پایان گفت: دفتر سینمای جوان سنندج به واسطه پرورش استعدادهای درخشان در حوزه فیلم کوتاه یکی از مراکز برتر کشوری است که امیدواریم در آینده نیز با حمایت های بیشتر مسئولین استان و همچنین همت هنرمندان فعال این بخش شاهد رشد هر چه بیشتر این مهم باشیم.

کد خبر 781691

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha