پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۵ آبان ۱۳۸۷، ۱۴:۴۰

210 شرکت تعاونی تحت پوشش سازمان نظام مهندسی کشاورزی کرمانشاه هستند

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: 210 شرکت تعاونی با بیش از سه هزار عضو تحت پوشش این سازمان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، محمد قاضی هرسینی ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه به عنوان بزرگترین تشکل غیر دولتی در غرب کشور متولی دانش محوری کشاورزی استان است.

 

وی افزود: استان کرمانشاه به عنوان قطب کشاورزی و با وجود اقلیمهای متنوع آب و هوایی، تنوع بیش از حد محصولات کشاورزی، آب و خاک مناسب و از همه مهمتر دارا بودن افزون بر سه هزار و 500 نفر کارشناس، کارشناس ارشد و دکترای رشته های مختلف کشاورزی موقعیت ممتازی در کشور دارد.

 

قاضی هرسینی در ادامه از تشکیل بزرگترین تعاونی فراگیر تخصصی بخش کشاورزی در استان کرمانشاه خبر داد و گفت: در حال حاضر بزرگترین شبکه خدمات فنی و مشاوره ای مهندسی کشاورزی کشور در استان کرمانشاه به صورت واگذاری امور تصدی گری بخش دولتی و اخذ مشاوره و رهنمودهای فنی توسط بهره برداران بخش خصوصی در تمامی 83 دهستان استان فعال است که در قالب آن یک هزار و 104مهندس کشاورزی در 114شرکت ساماندهی شده اند و اجرای این امر مهم را بر عهده دارند.

 

معاون اشتغال و توسعه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با اشاره به عملکرد این سازمان در بخش نظارتی گفت: هم اکنون کارشناسان رشته های مختلف کشاورزی در تمامی مناطق استان و در دورترین نقاط بر مزارع کشاورزی نظارت دارند که این اقدام افزایش ضریب کارشناسی و حرکت به سوی کشاورزی پایدار با محوریت علم و استفاده از دانش مهندسی کشاورزی را به دنبال دارد.

 

وی تشکیل تعاونی فراگیر تولیدی و توزیعی را از دیگر اقدامات این سازمان اعلام و تصریح کرد: تشکیل این تعاونی از مصوبات سفر سال 85هیئت دولت به کرمانشاه بود که خوشبختانه با حمایت استاندار، رئیس سازمان جهاد و کشاورزی و مدیر کل تعاون استان محقق شده است.

 

معاون اشتغال و توسعه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: تشکیل تعاونی فراگیر تخصصی بخش کشاورزی استان در پی اجرایی شدن هر چه بیشتر اصل 44 قانون اساسی و رهنمودهای گرانقدر مقام معظم رهبری فراهم آمده است.

 

تعاونی فراگیر تخصصی بخش کشاورزی استان کرمانشاه در زمینه های مختلف کشاورزی، دامپروری و زراعت فعالیت دارد.

کد خبر 783325

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha