پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۷ آبان ۱۳۸۷، ۱۲:۰۹

در گفتگو با مهر عنوان شد:

واگذاری مدیریت بیش از یک هزار کارگاه آموزشی به بخش خصوصی

واگذاری مدیریت بیش از یک هزار کارگاه آموزشی به بخش خصوصی

سنندج - خبرگزاری مهر: معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور از واگذاری مدیریت یک هزار و 100 کارگاه آموزشی به بخش های خصوصی خبر داد.

امیر میر در گفتگو با خبرنگار مهر در سنندج اظهار داشت: در راستای اجرایی کردن سیاست های اصل 44 قانون اساسی از ابتدای سال جاری تاکنون مدیریت یک هزار و 100 کارگاه آموزشی وابسته به این سازمان به بخش خصوصی واگذار شده است.

وی ادامه داد: این سیاست کاری به منظور ارتقای بهره وری، کاهش حجم تصدی های دولتی و تقویت امور حاکمیتی و توسعه مشارکت مردمی در آموزش های فنی و حرفه ای در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: با اجرایی شدن این مهم فعالیت ها و خدمات مدیریتی مراکز آموزش فنی و حرفه ای و کارگاه های آن در چهارچوب ضوابط به بخش های خصوصی و غیردولتی واگذار می شود.

میر افزود: سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در سال نوآوری و شکوفایی با رویکردی جدید فعالیت های خود را بر سه محور تقاضامحوری، برون سپاری و افزایش بهره وری در راستای توسعه و تقویت بخش خصوصی دنبال کرده است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: آموزش های فنی و حرفه ای و مهارت آموزی علاوه بر اینکه موجب تربیت نیروی انسانی ماهر و کاردان می شود اشتغال زایی را برای جوانان و کمک به وضعیت اقتصادی خانوارها فراهم خواهد کرد.

معاون اداری و پشتیبانی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: در همین راستا تلاش می شود که برنامه های آموزشی در دستور کار این سازمان به سمت نیازهای جامعه و رشته های کاربردی سوق داده شود که امیدواریم در این راستا همکاری و تعامل بخش های خصوصی نیز موفقیت این سیاست کاری را به دنبال داشته باشد.

کد خبر 784291

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha