پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۳ آذر ۱۳۸۷، ۱۸:۴۲

پروازهای بین المللی فرودگاه خلیج فارس عسلویه راه اندازی می شود

پروازهای بین المللی فرودگاه خلیج فارس عسلویه راه اندازی می شود

بوشهر - حبرگزاری مهر: مدیر فرودگاه خلیج فارس عسلویه گفت: فردا با انجام یک پرواز آزمایشی به مقصد دبی نخستین پرواز آزمایشی بین المللی این فرودگاه انجام می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در عسلویه، حمید توحیدی عصر امروز در جمع شماری از خبرنگاران افزود: یک فروند هواپیمای یاک 42 متعلق به شرکت هواپیمایی فارس قشم نخستین پرواز آزمایشی از فرودگاه خلیج فارس به دبی را انجام می دهد.

وی اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های انجام شده روزهای یکشنبه و پنجشنبه هر هفته این پرواز از عسلویه به دبی و بالعکس انجام می شود.

توحیدی قیمت بلیط رفت و برگشت از عسلویه به دبی را یک میلیون و 400 هزار ریال برشمرد و افزود: هواپیمای یاک 42 ظرفیت جابجایی 120 مسافر را دارد.

وی  تصریح کرد: تمامی ارگانهایی که برای انجام پروازهای بین المللی باید در فرودگاه حضور داشته باشند، مانند گمرک، وزارت امور خارجه، گذرنامه و نهاد ریاست جمهوری در فرودگاه خلیج فارس مستقر شده اند.

مدیر فرودگاه بین المللی خلیج فارس افزود: افتتاح رسمی پروازهای بین المللی از این فرودگاه در فاصله اعیاد قربان و غدیر با حضور مقامهای رسمی کشوری و استان بوشهر انجام خواهد شد.

فرودگاه بین المللی خلیج فارس بزرگترین و مهمترین فرودگاه وزارت نفت و استان بوشهر به شمار می رود و در حال حاضر از میان 54 فرودگاه کشور در جایگاه هفتم قرار دارد.

کد خبر 794755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha