۲۰ آذر ۱۳۸۷، ۲۱:۴۴

با حضور قالیباف

عملیات ریل گذاری ایستگاه متروی دانشگاه علم صنعت تا بلوار پروین پایان یافت

عملیات ریل گذاری ایستگاه متروی دانشگاه علم صنعت تا بلوار پروین پایان یافت

با حضور شهردار تهران عملیات ریل‌گذاری فاز یک توسعه شرقی خط 2 متروی تهران به پایان رسید و نصب تجهیزات در این مسیر 3 کیلومتری که از دانشگاه علم و صنعت تا بلوار پروین ادامه دارد، آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر پایان عملیات ریل‌گذاری این قطعه از توسعه شرقی خط 2 متروی تهران در دو مسیر رفت و برگشت با 3 کیلومتر تونل و 6 کیلومتر طول مسیر ریل‌گذاری شامل ایستگاه‌های شهید باقری و تهران پارس است.

با اتمام ریل گذاری این مسیر نصب تجهیزات برق، مخابرات، سیگنالینگ آن نیز آغاز شده که به گفته مسئولان شهرداری تهران تا پایان دی به اتمام خواهد رسید و در دهه فجر از آن بهره برداری می شود.‌

توسعه شرقی خط 2 متروی تهران از ایستگاه دانشگاه علم و صنعت آغاز شده و پس از طی بخشی از مسیر در خیابان رسالت به سمت بلوار جشنواره در شرق تهران ادامه مسیر داده و در نهایت در محدوده تقاطع خیابان‌های جشنواره و دماوند پایان می‌یابد.

کد خبر 798577

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha