پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۷ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۴۲

بانک عمومی خون بند ناف راه اندازی می شود

بانک عمومی خون بند ناف راه اندازی می شود

کرمان - خبرگزاری مهر: رئیس پژوهشکده رویان جهاد دانشگاهی از راه اندازی بانک عمومی خون بند ناف برای استفاده همه اقشار جامعه خبرداد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حمید گورایی شب گذشته در حاشیه همایش مسئولان جهاد دانشگاهی کشور در کرمان در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: با هدف استفاده همه افراد نیازمند و بیماران از خون بند ناف ایجاد بانک عمومی خون بند ناف در دستور کار قرار گرفته و به زودی شاهد تشکیل این بانک خواهیم بود.

وی گفت: با تاسیس بانک خون بند ناف عمومی همه اقشار مردم می توانند در صورت نیاز بیماران از این بانک استفاده نمایند.

گورایی افزود: در خصوص بانک خون بند ناف خصوصی که بیماران خون بند ناف را با عقد قرار داد برای استفاده در مواقع خاص نگهداری می کنند و هزینه نگهداری را نیز پرداخت می نمایند تاکنون بیش از 6هزار نفر تحت پوشش قرار گرفته اند.

وی با اشاره به به تاسیس نمایندگی های مرکز بانک خون بند ناف در شهرستانهای مختلف گفت: این کار با هدف ارائه خدمات درمانی به همه مردم ایران انجام شده است و امروز در بسیاری از استانها این مراکز در حال فعالیت هستند و استقبال خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

کد خبر 817264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha