۱۹ بهمن ۱۳۸۷، ۱۸:۵۱

نشست بررسی "دوزخ، برزخ، بهشت" برگزار شد

نشست بررسی "دوزخ، برزخ، بهشت" برگزار شد

نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی "دوزخ، برزخ، بهشت" ساخته بیژن میرباقری عصر امروز پس از نمایش فیلم در سینما فلسطین برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست سعید شاهسواری، کیوان جهانشناهی، مرتضی پورصمدی، مسعود رایگان، آتیلا پسیانی و مهتاب کرامتی حضور داشتند که در ابتدای آن شاهسواری تهیه‌کننده، تدوینگر و همکار فیلمنامه‌نویس فیلم گفت: نوشتن فیلمنامه کارگاهی یا گروهی بسیار موثر است و ما پیش از این نیز با میرباقری چند کار مشابه داشتیم که خوشبختانه موفق بود.

میرباقری کارگردان "دوزخ، برزخ، بهشت" نیز افزود: من علاقمند بودم این نشست برعکس دیگر جلسات نقد و بررسی برگزار شود. ما می‌خواستیم در این جلسه پائین بنشینیم و منتقدان و مطبوعات در جایگاه ما قرار بگیرند تا رو در رو با هم صحبت کنیم. اما متاسفانه مسئولان قبول نکردند.

پورصمدی فیلمبردار فیلم نیز درباره تیتراژ پایانی که در آن فیلم به محمدرضا شریفی تقدیم شده گفت: مرحوم شریفی همشهری و استاد ما بود. آدم‌هایی که همیشه مفید و خوب هستند در حاشیه زندگی می‌کنند و شاگردانی که او تحویل سینما داده گواه این است. وی فرد ارزشمندی بود حتی اگر دیده نشد. خوشحالم در این کار سهمی داشتم که یاد استاد شریفی در آن زنده نگه داشته شده است.

در ادامه کرامتی بازیگر اپیزود دوزخ گفت: من برای اولین بار این فیلم را در سینما دیدم و بسیار آن را دوست داشتم. همکاری با گروه تولید "دوزخ، برزخ، بهشت" برای من جذاب بود و جا دارد از علی مصفا تشکر کنم. در اپیزود اول تنها دو بازیگر هستند که میان آنها دیالوگ برقرار می‌شود و ممکن بود تماشاگر را خسته کند، اما همراهی و همدلی مصفا باعث خلق نتیجه‌ای خوب شد.

پسیانی بازیگر اپیزود بهشت در ادامه عنوان کرد: وقتی فیلمنامه را خواندم احساس کردم کاری ویژه است و از همان ابتدا معتقد بودم این فیلمنامه مثل آب یک برکه ساکن است و هیچ تلاطمی در آن دیده نمی‌شود، پس من نیز باید خودم را آرام وارد این قصه کنم. هنوز نیز همین اعتقاد را دارم.

رایگان بازیگر اپیزود برزخ افزود: احساس می‌کنم طبقه‌بندی این اپیزودها کاری سخت است. همه دوستان برای این فیلم بسیار تلاش کردند تا کار به نتیجه‌ای خوب برسد. وقتی فیلم ساخته می‌شد همه عوامل دقت کردند تا موفقیت حاصل و لذتی که همه عوامل از تولید آن بردند به تماشاچی هم انتقال داده شود.

میرباقری در پایان درباره عنوان فیلم "دوزخ، برزخ، بهشت" گفت: عنوان فیلم برای کارگردان، تهیه‌کننده و نویسنده است. احساس ما نسبت به شخصیت‌ها همان احساسی است که برآیند آن عنوان فیلم است. اسم فیلم نیز از احساس من است.

کد مطلب 830685

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha