۳۰ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۴۸

گشایش دوره آموزشی نحوه عرضه و خرید محصولات پتروشیمی در تبریز

گشایش دوره آموزشی نحوه عرضه و خرید محصولات پتروشیمی در تبریز

تبریز - خبرگزاری مهر: دوره آموزشی آشنایی با نحوه عرضه و خرید محصولات پتروشیمی صبح امروز به میزبانی مجتمع پتروشیمی تبریز در تالار این مجتمع گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، در این دوره آموزشی بیش از 150 نفر از مدیران صنایع پایین دستی پتروشیمی، تعدادی از کارگزاران بورس کالا و فعالان صنعت بورس شرکت دارند.

هدف از برگزاری این دوره آموزشی، انتقال یافته های نوین مالی مورد استفاده در داد و ستد محصولات پتروشیمی، اطلاع رسانی شفاف درباره بورس کالا و نیز افزایش تعامل دو سویه بین شرکت پتروشیمی و سهامداران این شرکت در بورس کالا اعلام شده است.

در این دوره آموزشی علاوه بر سخنرانی مدیر بازرگانی داخلی شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، کارشناسان بورس آخرین تغییر و تحولات مربوط به عرضه محصولات پتروشیمی در بورس کالا را ارائه خواهند کرد.

این همایش در راستای برگزاری سلسله دوره های آموزشی آشنایی با نحوه عرضه و خرید محصولات پتروشیمی دایر می شود.

پیش تر نظیر چنین دوره هایی در استان های اصفهان و فارس برگزار شده بود و بنا بر اعلام مقامات مسئول بزودی دوره مشابهی در استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

کد خبر 836247

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha