۲۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۹:۵۷

فعالان گردشگری در جذب توریست از ورزشهای مفرح استفاده کنند

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران گفت: فعالان و سرمایه گذاران بخش گردشگری در جذب توریست، امکانات ورزشهای مفرح را در طرح های گردشگری خود لحاظ کنند.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، رحمت الله عباس نژاد عصر شنبه در جمع هیئت رئیسه اسکواش مازندران ضمن ابراز خرسندی از پیشرفت هیئت اسکواش مازندران طی دو سال راه اندازی شده در این استان، اظهار داشت: با توجه به قابلیتها و ظرفیتهایی که در مازندران وجود دارد می توان با بهره گیری از بافتهای گردشگری و مجتمع های توریستی شاهد رشد و شکوفایی قابل توجه ای در رشته مفرح اسکواش باشیم.

عضو هیئت رئیسه اسکواش مازندران با اعلام اینکه مکاتباتی با مجریان مجتمعهای گردشگری و صاحبان صنعت توریست از جمله هتلداران در خصوص راه اندازی اسکواش صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: اکثر مدیران مجتمع های توریستی و گردشگری در این رابطه اعلام آمادگی کرده اند و هیئت اسکواش مازندران با پیگیری های مستمر می تواند گام موثری در همگانی کردن اسکواش بر دارد.

وی با اشاره به اینکه طرح اسکواش ساحلی در طرح گردشگری چهار کیلومتر از ساحل فرح آباد گنجانده شده است، ادامه داد: به دلیل برخی مشکلات این طرح پیشرفت قابل توجه ای نداشته است و به طور حتم با اجرای این طرح، اسکواش نیز در نظر گرفته خواهد شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مازندران افزود : 20 پارک جنگلی و مناطق نمونه گردشگری قابلیت و ظرفیت خوبی برای ایجاد امکانات ورزش جذاب اسکواش را دارند.

کد خبر 849171

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha