به گزارش خبرگزاری مهر، پیکر مطهر آن بانوی پرهیزگار صبج یکشنبه دوم فرودین از محل حسینیه جماران به سوی حرم حضرت امام(ره) تشییع می شود و در آن مکان به خاک سپرده می شود.
بانو ثقفی فرزند میرزامحمد ثقفی تهرانی از شاگردان آیتالله حائری یزدی، در سال 1333 قمری متولد شد. پدر وی در زمان ادامه تحصیل در قم با روحالله مصطفوی خمینی که در آن زمان 27 سال داشت آشنا شده بود و همین آشنایی واسطه ازدواج روحالله خمینی با بانو ثقفی در سال 1308 شمسی شد.
ثمره این ازدواج تولد سیدمصطفی، فرزند اول آنها در آذر سال 1309 بود؛ بزرگ مردی که درگذشت مشکوک وی در آبان سال 1356، آتش انقلاب را شعلهورتر کرد و به روند پیروزی آن سرعت بخشید.
سیداحمد خمینی متولد 26 اسفند 1324 نیز دیگر فرزند حضرت امام(ره) و بانو ثقفی بود که نقش موثری در روند انقلاب به ویژه در سالهای اولیه پس از انقلاب – مشاورت و مدیریت امور حضرت امام (ره) – ایفا کرد، پنج سال از رحلت آیتالله خمینی گذشته بود که سیداحمد خمینی در سال 1373 به علت سکته قلبی در بیمارستان بستری شد و 26 اسفند ماه در چهل و نهمین سالروز تولد خود، دار فانی را وداع گفت.
سیداحمد خمینی در سالهای پس از رحلت امام(ره) به اندیشه تاسیس موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) افتاد؛ مرکزی که به گفته حمید انصاری قائم مقام آن وظیفه اصلی خود را نظارت بر هر آن چیزی میداند که درباره حضرت امام(ره) منتشر میشود.
تشکیل موسسه، سرآغازی برای تاسیس پژوهشکده امام خمینی (ره) شد که امروز مکانی آموزشی برای دوستداران اندیشه بنیانگذار جمهوری اسلامی است.
از سیداحمد خمینی سه فرزند پسر به یادگار مانده که فرزند ارشد او سیدحسن خمینی شاید شاخصترین چهره در میان یادگاران حضرت امام(ره) باشد. او امروز تولیت آستان مطهر رهبر کبیر انقلاب اسلامی را به عهده دارد.
علاوه بر دو فرزند پسر، خانمها سیده فریده، سیده زهرا و سیده صدیقه نیز از دیگر فرزندان حضرت امام(ره) و بانو ثقفی هستند، همچنین در حال حاضر 15 نوه از مجموع فرزندان حضرت امام(ره) به یادگار مانده است.
خبرگزاری مهر درگذشت همسر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را به بیت معظم حضرت امام خمینی (ره) تسلیت می گوید.


نظر شما