به گزارش خبرگرازی مهر در اصفهان، استاندار اصفهان در دیدار با سید نورالدین شهنازی زاده، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت پترو پالایش و پخش فرآورده های نفتی افزود: بر اساس دیدگاه های کارشناسان و مسئولین، در کشورهای توسعه یافته با لحاظ کردن مسائل علمی کارخانه های صنعتی در مرکز شهرها احداث می شود و هیچ گونه معضل زیست محیطی این شهر ها را تهدید نمی کند.
وی افزود: بنابراین شرکت پالایش نفت اصفهان نیز که در حال اجرای طرح "بهینه سازی فرآیند" است پس از بررسیهای علمی باید این طرح را اجرا نماید.
استاندار اصفهان با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه کارگروه دولت لازم است تا در زمینه ساخت کارخانجات در شهرهای بزرگ بررسی های تخصصی انجام شود، اظهار داشت: اجرای طرح "بهینه سازی فرآیند" در پالایشگاه اصفهان جای هیچ گونه نگرانی نیست زیرا وزارت نفت به عنوان متولی این طرح هرگز بدون لحاظ مسایل زیست محیطی، فعالیتی را انجام نخواهد داد.
به گزارش مهر در بخش دیگری از این جلسه معاون وزیر نفت، طرح بهینه سازی فرآیند شرکت پالایش نفت اصفهان را یک طرح ضد آلاینده و کاملا علمی خواند و گفت: با اجرای این طرح، خوراک پالایشگاه اصفهان حدود 15 هزار بشکه کاهش می باید.
سیدنورالدین شهنازی زاده خاطر نشان کرد: با حذف تولید سوخت مازوت و جایگزینی آن با فرآورده های نفتی مرغوب، آلایندگی شهر اصفهان که دارای نیروگاه هایی با منبع تغذیه سوخت مازوت است، کاهش یافته و تولید فرآورده های نفتی استراتژیک نیز افزایش چشمگیری خواهد داشت.
نظر شما