یک محقق و پژوهشگر در زمینه طب اسلامی و سنتی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در روایات دینی ما بر بسیاری از اصول تغذیه مناسب تاکید شده، در حالیکه این تاکیدات در سیاست گذاریهای غذایی کشور چندان مورد توجه قرار نگرفته است.
صیادی ادامه داد: کم توجهی به توصیه های یادشده آثار منفی زیادی دارد که شیوع بیماریهای مختلف نمونه مهمی از این آثار است.
وی عنوان کرد: اساس علمی بسیاری از توصیه های دینی در خصوص تغذیه مناسب کشف و به دنبال آن صدق و درستی توصیه های مطرح شده آشکار شده است.
این محقق و پژوهشگر افزود: کشور ما کشوری اسلامی است و ما به عنوان مسلمان با بسیاری از توصیه های دینی در خصوص تغذیه مناسب آشنا هستیم که به همین دلیل لازم است از این توصیه ها در جهت رفع عادات غذایی نامطلوب و روی آوردن به عادات غذایی مطلوب استفاده کنیم.
صیادی اضافه کرد: البته مسئولان غذایی کشور نیز باید پابه پای مردم در جهت رفع عادات نامطلوب غذایی و گسترش عادات مطلوب گام بردارند و تلاش کنند عادات نامطلوب از وعده های غذایی حذف شود.
وی تاکید کرد: خداوند نیز در قرآن کریم در مواردی به مواد غذایی بسیار سالم و سودمند از جمله عسل اشاره کرده که لازم است ضمن توجه به روایات معصومین در خصوص تغذیه مناسب از توصیه های قرآن در این خصوص نیز به بهترین نحو بهره جوئیم و بر اساس این توصیه ها عمل کنیم.
این محقق و پژوهشگر در زمینه طب اسلامی و سنتی خاطرنشان کرد: لازم است مرکز یا گروهی به صورت منسجم تشکیل شود و آموزه های دینی و دستورات طب سنتی را در زمینه تغذیه کاربردی کند و در این خصوص فرهنگ سازی مناسب را انجام دهد تا تغذیه مناسب و مطلوب مبتنی بر تغذیه اسلامی و سنتی در میان مردم نهادینه شود.
نظر شما