پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۹ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۱:۵۰

هوشنگ غلامزاده:

ایجاد راه های ایمن در گلستان بدون مشارکت مردم ممکن نیست

گرگان - خبرگزاری مهر: معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: ایمنی راه های استان بدون مشارکت مردم میسر نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، هوشنگ غلامزاده صبح شنبه در جلسه شورای هماهنگی حمل و نقل استان افزود: راه در توسعه استان نقش حیاتی دارد و موجب ارتقای شاخصهای اقتصادی، اجتماعی، امنیتی و فرهنگی جامعه می شود.
 
وی اظهار داشت: در برنامه چهارم توسعه نیز به ایمنی و ارتقای سلامت جامعه توجه اساسی شده و حمل و نقل ایمن و کارآمد معیاری مناسب برای رشد بخشهای مختلف جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون تلاشهای خوبی در حوزه حمل و نقل و راه های استان صورت گرفته و تعامل و هماهنگی بیشتر در این موضوع نیاز اساسی است.

به گفته غلامزاده، روان سازی صادرات کالاها یکی از کارکردهای اساسی این عامل مهم توسعه اقتصادی به شمار می رود.

مدیرکل راه و ترابری گلستان نیز گفت: نگهداری و برنامه ریزی برای توسعه بخشهای مختلف حمل و نقل به عنوان سرمایه های ملی ضرورتی اجتناب ناپذیر است.

محمدتقی جوان شورابی افزود: جایگاه بخش حمل و نقل در رشد و توسعه استان مهم بوده و برای رشد بخش حمل و نقل استان باید برنامه ریزی بیشتری صورت گیرد.

استان گلستان بیش از پنج هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.

کد خبر 874855

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha