به گزارش خبرگزاری مهر، اداره کل روابط عمومی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اعلام کرد احمد نوریان در این نشست با اشاره به آمادگی مدیریت شهری برای مشارکت در برپایی همایش گفت: دبیرخانهای در فرهنگسرای خاوران مستقر شده و همچنین با استفاده از امکانات موجود خاطرات و نظرات شخصیتهای برجسته را درباره مرحوم بهلول مستندسازی میکنیم.
وی افزود: سازمان به عنوان یک نهاد فرهنگی ترویجی وظیفه خود میداند الگوها و شخصیتهای مرجع را از طریق معرفی مشی و سلوکشان به نسل جوان جامعه زنده نگه دارد. به ویژه در زمانه فعلی که جامعه ما به اخلاق علمی نیاز بیشتری دارد تا اخلاق نظری و از این جهت علامه بهلول که اعمالش منطبق با سنت نبوی و علوی بود، الگوی بسیار خوبی در این زمینه است.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در پایان آمادگی فرهنگسراهای 27گانه را برای فعالیت در این حوزه اعلام کرد. آیتالله خزعلی رئیس شورای سیاستگذاری همایش بهلول شگفتی روزگار هم با اشاره به معنای لغوی بهلول گفت: در کتابهای لغت بهلول به معنای انسان جامع خیر و در هر کار پیشتاز، مردی که با حیا و کریم است و جامع تمام خیر، آورده شده است.
عضو مجلس خبرگان افزود: در زمان مختلفی در طول تاریخ، شخصیتهایی بهلولنام وجود داشته است. بهلول دوره هارون الرشید خود را به دیوانگی و بهلول دوره ما خود را به سادگی زد. همه این افراد، در لباسهای مختلف در مقام برانداختن ظلم فعالیت میکردهاند. حتی مرحوم حجتالاسلام ابوترابی را میتوان از شخصیتهای بهلولمنش به حساب آورد.
حجتالاسلام مصلحی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه، نیز به موضوع طراحی و ساخت بقعه در مزار مرحوم بهلول پرداخت و ابراز امیدواری کرد این مرکز فرهنگی به مکانی برای پژوهشهای فرهنگی و تربیت نیروهای علمی تبدیل شود.
حجتالاسلام صادقی، امام جمعه گناباد و رئیس همایش ملی "بهلول شگفتی روزگار" هم گفت: در توجه به مقام و شخصیت علامه محمدتقی بهلول گنابادی معرفی و تجلیل از وی، احیای فضیلتهای فراموششده با توجه به سیره و روش علمی و زندگی وی و مبارزه با عرفانهای کاذبی که جوانان خسته از مادیگرایی پوچ را به دام خود میکشاند، پیگیری میشود.
حجتالاسلام تقوی، دبیر شورای سیاستگذاری همایش، در سخنان خود ابتدا به ویژگیهای مختلف علامه بهلول گنابادی پرداخت و افزود: وی عبادت، انقاق و ویژگیهای برجسته دارد که هر کدام میتواند برای نسل جوان معاصر ما، الگوی رفتار و عمل قرار گیرد و ما با برپایی این همایش قصد داریم این مشعل فروزان را روشن نگه داریم.
وی در ادامه به بیان پیشنهادهای شورای سیاستگذاری همایش به وزارت ارشاد، وزارت علوم، شهرداری تهران، صدا و سیما، سازمان تبلیغات اسلامی، وزارت آموزش و پرورش، سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، سازمان بهزیستی و مرکز اسناد انقلاب اسلامی برای مشارکت در گرامیداشت جایگاه علامه فقید محمدتقی بهلول گنابادی پرداخت.
همایش ملی بهلول شگفتی روزگار 21 تیرماه 1388 برگزار میشود. علامه محمدتقی بهلول گنابادی پس از 96 سال زندگی پرماجرا و حکمتآموز، هفتم مرداد 1384 دار فانی را وداع گفت.
نظر شما