۲۰ تیر ۱۳۸۸، ۲۰:۵۷

دولت چین به خانواده های کشته های درگیریهای اخیر غرامت می دهد

دولت چین به خانواده های کشته های درگیریهای اخیر غرامت می دهد

دولت چین اعلام کرد به خانواده های کشته شدگان بیگناه در درگیریهای اخیر استان سین کیانگ این کشور غرامت پرداخت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت چین به خانواده کشته شدگان بیگناه درگیریهای اخیر در استان سین کیانگ این کشور مبلغی معادل 21 هزار یورو غرامت پرداخت می کند.

بر اساس این گزارش، مبلغ فوق به خانواده های کشته شدگان از هر دو طرف این درگیریها پرداخت خواهد شد. این در حالی است که وضعیت در منطقه ارومچی چین کماکان متشنج است و مسلمانان اویغور به دلیل وحشت از حمله چینیهای قبیله هان، جرات خروج از منازل خود را ندارند.

به گفته مقامهای چینی، بازماندگان کشتگان اخیر در چین، علاوه بر دریافت هزار یورو غرامت، از حمایتهای دولتی برای هزینه کفن و دفن اموات خود برخوردار خواهند شد. در همین حال مقامهای پلیس چین گفته اند نیروهای انتظامی  به حضور در خیابانها و معابر منطقه درگیری تا بازگشتن اوضاع به حال عادی ادامه خواهند داد.

طبق آمارهای رسمی اعلام شده از سوی منابع دولت چین درگیریها میان مسلمانان و چینیهای قبیله هان در سین کیانگ تا کنون 184 کشته و حدود 1000 مجروح داشته است. گفته می شود از این میان 137 کشته مربوط به چینیهای هان و 46 نفر نیز از مسلمانان هستند. در این بین یک کشته نیز از وابستگان به قبیله هوئی است.

کد خبر 910310

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha