فرشید منافی درباره ورود مجریان رادیو به تلویزیون به خبرنگار مهر گفت: به نظرم وقتی مجریای از رادیو میخواهد برنامهای در تلویزیون اجرا کند، باید به دقت همه جوانب را بررسی کند که آیا نوع اجرای او با برنامه تلویزیونی همخوانی دارد یا نه؟ من دو سال پیش برنامه "صبح آمد" را برای شبکه سه اجرا کردم که رفتن من به تلویزیون اشتباه محض بود و بعد از گذشت دو ماه متوجه این اشتباه شدم.
وی در ادامه افزود: موفقیت مجریان رادیو در تلویزیون بستگی به موارد زیادی دارد. یک مجری در رادیو با لحنهای مختلف صحبت میکند. من جایگاه خوبی در رادیو دارم، حتی میتوانم ادعا کنم که کارم از خیلی از گویندگان رادیو بهتر است، اما در تلویزیون موفق نبودم.
منافی در حال اجرای یک برنامه رادیویی
این مجری ادامه داد: خیلی کم پیش میآید یک مجری محبوب رادیو در تلویزیون هم بتواند همان محبوبیت را کسب کند. دلیل این مسئله هم ساده است، چون وقتی مجری دو ساعت در روز یک برنامه حجیم را اجرا میکند شنونده با صدای او زندگی میکند و برای خودش ذهنیتی از آن مجری ترسیم میکند. بنابراین وقتی آن مجری به تلویزیون میآید انتظار او به حقیقت نمیپیوندد.
منافی یادآور شد: اما افرادی که در رادیو برنامههای روتین و حجیم را اجرا نکردند و بیشتر مجری بازیگر بودند بنابراین با انتخاب درست در تلویزیون میتوانند موفق باشند نمونه آن فرزاد حسنی است. او دوست من و از مجریان موفق و محبوب تلویزیون است.
وی اشاره کرد: وقتی من هم اجرا در تلویزیون را پذیرفتم دوست داشتم بتوانم همان موفقیت و محبوبیت رادیو را کسب کنم، اما این اتفاق خوب نیفتاد. در این مسئله هم مقصر نیستم.
این مجری درباره دلایل گرایش مجریان رادیو به تلویزیون گفت: اولین مسئله دستمزد خوب اجرا در تلویزیون است که مجری را قلقلک میدهد. البته شهرت هم بیتاثیر نیست، اما تعداد کمی از مجریان به دنبال این مسئله هستند. خودم همیشه از شهرت فراری بودم.
نظر شما