به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محمود هاشمی شاهرودی رئیس قوه قضائیه در مراسم تحلیف رئیس جمهور دهم در مجلس شورای اسلامی که صبح امروز چهارشنبه برگزار شد اظهار داشت: ملت ایران بار دیگر با حضور در پای صندوق های رای و رای 40 میلیونی خود مردم سالاری دینی را به نمایش گذاشتند. امیدوارم همه مسئولان نظام توفیق پاسداشتن این حضور مردم را داشته باشند.
وی به بخش هایی از اصل 121 قانون اساسی که سوگند نامه رئیس جمهور در آن آمده است اشاره کرد و افزود: طبق این اصل رئیس جمهور در پیشگاه قرآن کریم و در برابر ملت ایران به خداوند قادر متعال سوگند یاد می کند که پاسدار مذهب رسمی و نظامی مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشد و همه استعداد و صلاحیت خویش را در راه ایفای مسئولیت هایی که بر عهده گرفته است به کار گیرد و خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، پشتیبانی از حق و گسترش عدالت سازد و از هر گونه خودکامگی بپرهیزد و از آزادی و حرمت اشخاص و حقوقی که قانون اساسی برای ملت شناخته است حمایت کند.
رئیس قوه قضائیه ادامه داد: رئیس جمهور باید در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نورزد و با استعانت از خداوند و پیروی از پیامبر اسلام و ائمه اطهار علیهمالسلام قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به او سپرده است همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشد و آن را به منتخب ملت پس از خودش بسپارد.
وی تاکید کرد که لازم است در دولت آینده همگی دست به دست هم داده و با بهره گیری از تمامی توانمندی ها و ظرفیت های کشور از پرداختن به مسائل جزئی پرهیز کرده و در چارچوب سیاست های ابلاغی از سوی رهبرمعظم انقلاب عمل کنیم.
آیت الله هاشمی شاهرودی تاکید کرد که با توجه به شرایط فعلی جهان و حرکت کشورها در راه توسعه چنانچه دیر عمل کنیم فرصت خدمت را از دست خواهیم داد و از توسعه کشور عقب خواهیم ماند.
نظر شما