۱۹ مرداد ۱۳۸۸، ۱۵:۰۸

کتابخانه نابینایان و کم بینایان گلستان در گنبد راه اندازی می شود

کتابخانه نابینایان و کم بینایان گلستان در گنبد راه اندازی می شود

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان گفت: بخش مطالعه نابینایان و کم بینایان استان در کتابخانه گنبد کاووس راه اندازی می شود.

محمود عباس نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان گنبد از محل اعتبارات خود اقدام به تهیه دو دستگاه رایانه و نصب شبکه کتابخانه شهید بهشتی کرده است.

وی اظهار داشت: تا پایان سال جاری بخش نابینایان و کم بینایان این کتابخانه های منطقه به بهره برداری می رسد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین تعدادی میز رایانه، صندلی و تلویزیون نیز در این کتابخانه تهیه شده و پس از نصب نرم افزارها و سخت افزارهای بهدید و پکتوس در کتابخانه شهید بهشتی تا پایان تابستان سال جاری بخش نابینایان و کم بینایان در کتابخانه منطقه راه اندازی می شود.

به گفته عباس نژاد، در حال حاضر به ازای هر ۱۰۰ نفر، ۱۶ جلد کتاب در کتابخانه های استان وجود دارد و ۲۶۷ هزار جلد کتاب در کتابخانه های عمومی گلستان وجود دارد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گلستان بیان داشت: در سال جاری نیز این اداره کل نسبت به تهیه فضای مناسب جهت ارائه خدمات اینترنتی در کتابخانه های عمومی بشارت گرگان و شهید مقصودلو شهر سرخنکلا، مرکز ارائه خدمات اینترنتی دایر کرده است.

گلستان 28 کتابخانه عمومی دارد.

کد خبر 927220

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha