۱۴ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۰۴

نوری المالکی :

تروریسم محدود به عراق نیست/ همسایگان با تروریستها مقابله کنند

تروریسم محدود به عراق نیست/ همسایگان با تروریستها مقابله کنند

نخست وزیر عراق امروز با سخنرانی در کربلا از کشورهای همسایه خواست که برای مقابله با تروریسم تلاش کنند زیرا این مسئله محدود به عراق نیست.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، نوری المالکی امروز با سخنرانی در کربلا از کشورهای همسایه خواست که برای مقابله با تروریسم تلاش کنند زیرا این مسئله محدود به عراق نیست.

وی خاطرنشان کرد: از دوستان و برادران خود در کشورهای همسایه که همواره می گفتند حامی ما هستند گله داریم زیرا ما شاهدیم که آنها از قاتلان ملت عراق حمایت می کنند.

مالکی در ادامه بدون ذکر نام کشوری از همسایگان عراق خواست که با تروریسم مقابله کنند زیرا این امر تنها محدود به عراق نیست بلکه تمامی کشورهای همسایه را هدف قرار خواهد داد.

نخست وزیر عراق در پایان از عراقی ها خواست که برای مقابله با چالش های فرا روی کشور با یکدیگر متحد باشند. وی در عین حال تاکید کرد عراقی ها تحت هیچ شرایطی نمی توانند جنایاتی که علیه آنها صورت گرفته است را فراموش کنند.

نخست وزیر عراق امروز با سخنرانی در کربلا از کشورهای همسایه خواست که برای مقابله با تروریسم تلاش کنند زیرا این مسئله محدود به عراق نیست.

کد خبر 942116

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha