۱۹ مهر ۱۳۸۸، ۱۰:۲۱

92 مدرسه شبانه روزی در خراسان شمالی فعال است

92 مدرسه شبانه روزی در خراسان شمالی فعال است

بجنورد - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان آموزش و پرورش استان خراسان شمالی گفت: 92 مدرسه شبانه روزی در مناطق شهری و روستایی استان خراسان شمالی فعال است.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، علی باقرزاده فاروجی صبح یکشنبه در نشستی با انجمن اولیا و مربیان شهرستان شیروان در استان خراسان شمالی اظهار داشت: در سال تحصیلی جاری 14 هزار دانش آموز دختر و پسر استان خراسان شمالی در این مدارس تحصیل می کنند.

وی اضافه کرد: در سال تحصیلی جاری حدود هفت درصد از دانش آموزان مقاطع سه گانه تحصیلی استان خراسان شمالی در مدارس شبانه روزی سازماندهی شدند.

وی تعداد دانش آموزان مقاطع سه گانه تحصیلی را در سال جاری بالغ بر 180 هزار نفر اعلام کرده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان خراسان شمالی اولویت این سازمان را در سال تحصیلی جاری برای ساماندهی نظام آموزشی را اجرای طرح حکمت و بازنگری در نظام آموزشی تنبیهی و تشویقی اعلام کرده است.

باقرزاده ایجاد کارگاه های آموزشی علم و دین و آشنایی با مهدویت با هدف پاسخگویی به شبهات موجود در این ارتباط را از دیگر برنامه های این سازمان در استان خراسان شمالی اعلام کرد.

کد خبر 962394

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha