به گزارش خبرگزاری مهر، خبرگزاری فرانسه در ادامه این مطلب به مرکز ایالت پکتیا اشاره می کند که در این محل آمریکا مکانی را برای عرضه محصولات فرهنگی مورد نظر خود دایر کرده است.
در این مرکز شما می توانید کتاب به ویژه کتابهای مخصوص کودکان و نوجوانان، سی دی، دی وی دی با موضوعات مختلف و حتی سی دی رم را به راحتی تهیه کنید.
خبرگزاری فرانسه در ادامه با یک نوجوان 15 ساله افغانی که به این مرکز مراجعه کرده مصاحبه می کند و این نوجوان می گوید : ما در مدرسه خود کتاب به میزان کافی جهت مطالعه نداریم، اما وجود این مرکز خیلی خوب است. ما می توانیم به این جا مراجعه کرده و نکات جدیدی را درباره جهان و آمریکا بیاموزیم.
بر اساس این گزارش، در این مرکز حتی می توان زندگینامه "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا به زبان پشتو را نیز مشاهده کرد.
خبرگزاری فرانسه می نویسد: این مرکز هشتمین مرکز عرضه محصولات فرهنگی در افغانستان بوده و بخشی از طرح گسترده استفاده از "قدرت نرم" برای حاکم شدن بر مغز و قلب جوانان افغانی است. این مراکز همچنین یک ابزار کلیدی برای مبارزه با طالبان به شمار می روند.
اقدامات آمریکا فقط به همین هشت مرکز خلاصه نمی شود و قرار است مراکز دیگری از این دست در نقاط مختلف افغانستان به ویژه در نقاطی که مردم نقطه نظرات منفی زیادی درباره نیروهای خارجی دارند دایر شوند.
اهمیت این مراکز برای امریکا به حدی است که برای افتتاح آنها اغلب چهره های شناخته شده به نقاط مختلف افغانستان سفر می کنند برای مثال در مورد مرکز فرهنگی مرکز ولایت پکتیا " آنتونی ویان" سفیر اسبق آمریکا در آرژانتین و رئیس فعلی امور توسعه و اقتصاد سفارت آمریکا در افغانستان، به پکتیا سفر کرد و دیدارهایی را با رهبران قبایل مختلف انجام داد.
نظر شما