پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۰:۱۰

آخرین اخبار قرقیزستان/

احتمال افزایش تلفات به 2000 نفر/ نیاز قرقیزها به کمک بین المللی

احتمال افزایش تلفات به 2000 نفر/ نیاز قرقیزها به کمک بین المللی

احتمال افزایش تلفات در نتیجه درگیریهای قومی در قرقیزستان به دو هزار نفر، اعلام حالت بحرانی در این کشور از سوی صلیب سرخ و درخواست سازمان ملل برای جمع آوری کمک 71 میلیون دلاری از جمله تحولات مهم قرقیزستان به شمار می رود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری شینهوا، در حالیکه طی دو روز گذشته آرامش نسبی در قرقیزستان حاکم شده است، کمیته بین المللی صلیب سرخ روز جمعه اوضاع این کشور را همچنان تنش زا و نگران کننده توصیف کرد.

در همین حال مدیر کمیته بین المللی صلیب سرخ در امور اروپای شرقی و آسیای مرکزی گفت: به نظر می رسد که بحران ایجاد شده با درگیریهای قومی در قرقیزستان تمام شدنی نیست و برای پاسخگویی به تمام نیازهای بشردوستانه آماده هستیم.

بر اساس این گزارش از پنجشنبه گذشته تاکنون کمیته بین المللی صلیب سرخ 12 هزار لیتر آب را در میان 15 هزار نفر از مردم قرقیزستان توزیع کرده است.

"کاپیل شارما" یکی از پزشکان کمیته بین المللی صلیب سرخ می گوید: بیشتر زنان و کودکانی که از مرز عبور می کنند، علاوه بر غذا و پناهگاه نیازمند استفاده از کالاهای بهداشتی هستند.

همچنین خبر دیگر اینکه "بان کی مون" روز گذشته در یک کنفرانس خبری در مقر سازمان ملل در نیویورک به خبرنگاران گفت: قرقیزستان نیازمند کمک فوری 71 میلیون دلاری برای غلبه بر عواقب ناآرامی های اخیر است.

در همین حال رهبر دولت موقت قرقیزستان از احتمال افزایش آمار تلفات در نتیجه درگیریهای قومی به تقریبا دو هزار نفر خبر داد.

منابع آگاه در قرقیزستان از کشته شدن هزار و 800 نفر در نتیجه درگیریهای قومی در جنوب این کشور خبر داده اند.

مقامهای ازبکستان در آن سوی مرزها می گویند : بیش از سی و دو هزار خانواده به عنوان پناهنده ثبت نام کرده اند که اکثر آنها زن و کودک هستند. دولت ازبکستان از کمیته بین المللی صلیب سرخ دعوت کرد تا به همراه سایر سازمانهای امدادی از پنج اردوگاه موقتی پناهندگان در اندیجان بازدید کنند.

کد خبر 1102888

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha