پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۴۳

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر برگزار می‌شود

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر برگزار می‌شود

شانزدهمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، رایانه و تجارت الکترونیکی 16 تا 20 آبان ماه برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، ایران الکامپ 2010 در فضای نمایشگاهی 20 هزار مترمربع در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار می شود و سالنهای 35، 37، 38، 44، مبنا، 31، میلاد، 41، 40A و 40 B ،19 ،18 و 38A در موضوعات سخت افزار، نرم افزار، شبکه و امنیت، اینترنت و شبکه های اطلاع رسانی، دولت الکترونیک، خدمات فناوری اطلاعات شامل فروشگاههای مجازی، خدمات پشتیبانی و آموزش و پژوهش و لوازم و تجهیزات جانبی پذیرای علاقه مندان در این چهار روز خواهد بود.

تشکیل شورای سیاستگذاری برگزاری الکامپ برای برنامه ریزی محتوایی، اجرایی و امور کنترلی از جمله اقدامات انجام شده از سوی سازمان نظام صنفی رایانه ای به عنوان متولی برگزاری الکامپ شانزدهم است که این شورا وظیفه انتخاب مجری برای انجام امور اجرایی نمایشگاه و نظارت و کنترل بر فعالیتهای آن را برعهده خواهد داشت.
 
همچنین سازمان نظامی صنفی رایانه‌ ای متعهد شده است تمامی مقررات ریالی و ارزی و سایر موارد مالی حاکم بر نمایشگاه را رعایت کرده و گزارش کامل آن را به شرکت سهامی نمایشگاهها ارائه دهد.
 
مدیراجرایی شانزدهمین نمایشگاه بین المللی الکامپ در یک نشست خبری از تشکیل کانون تفکر الکامپ خبر داده و گفته است که سازمان نظام صنفی رایانه ای بعد از صدور مجوز برگزاری الکامپ از وزارت بازرگانی، جلسات همفکری در قالب کانون تفکر را با حضور بازیگران اصلی دولتی و صنفی فناوری اطلاعات کشور برگزار می کند.
 
به گفته برگزارکنندگان نمایشگاه الکامپ راه اندازی سالن دولت الکترونیک، دعوت برای حضور هیئت های بازدیدکننده خارجی و تور بازدید از نمایشگاه برای جامعه متخصصان کشور از دیگر برنامه های ستاد برگزاری این نمایشگاه است و ارائه اینترنت رایگان برای تمامی غرفه داران و بازدیدکنندگان در طول برگزاری نمایشگاه فراهم خواهد شد.
کد خبر 1152121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha