پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۸ آبان ۱۳۸۹، ۱۹:۵۱

با بازگرداندن وی به خانه؛

پزشکان آریل شارون را جواب کردند/ قاتل صبرا و شتیلا همچنان در کما

پزشکان آریل شارون را جواب کردند/ قاتل صبرا و شتیلا همچنان در کما

منابع صهیونیستی از بازگرداندن پیکر نیمه جان نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی ظرف روزهای آینده به خانه اش در جنوب سرزمینهای اشغالی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یدیعوت آحارونوت، پلیس رژیم صهیونیستی دستوری مبنی بر انتقال "آریل شارون" از مرکز درمانی محل نگهداری وی به خانه اش در صحرای نقب دریافت کرده است.

بر این اساس شارون از یک مرکز درمانی در تل هاشومر به مزرعه شخصی اش در جنوب مناطق اشغالی فلسطین بازگردانده می شود. این در حالی است که هیچ گونه تغییری در وضعیت جسمانی شارون مشاهده نشده است. شارون از پنج سال پیش که به کما رفت در این مرکز درمانی نگهداری می شود.
 
طبق این گزارش در مرحله نخست پیکر نیمه جان جلاد صبرا و شتیلا با آمبولانس به محل مربوطه منتقل شده و برای چند روز نگهداری می شود، سپس در صورت تکمیل امکانات ضروری پزشکی وی به مزرعه برده می شود.
 
شارون 82 ساله پس از سکته مغزی در ژانویه سال 2006 به کما رفت، وی نخست در یک مرکز درمانی در تل آویو بستری شد و پس از مدتی به مرکز دیگری در تل هاشومر انتقال یافت.
 
گفته می شود پزشکان اسرائیلی دیگر امیدی به بهبود شارون نداشته و ترجیح داده اند وی واپسین روزهای عمر خود را در منزل سپری کند.
کد خبر 1188659

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha